Bianca Drăgușanu și-a făcut încă o intervenție estetică la buze: "Procedeul e de durată"

 Dumba Gabriela
.

Bianca Drăgușanu a avut parte de o nouă intervenție estetică, după ce ultima dată și-a făcut ochi de pisică. De data aceasta a fost vorba despre topirea acidului care i-a fost injectat în buze. După ce mai bine de zece ani și le-a injectat pentru a le avea mai mari, acum ea le dorește „mai subțiri și țuguiate'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și-a anunțat fanii înainte de a avea parte de procedura de topire a acidului din buze. Vedeta le-a mărturisit urmăritorilor săi de pe rețelele sociale că are emoții pentru că își schimbă forma buzelor, însă a decis că e timpul să aibă curajul acesteti schimbări.

59D61372-4AFC-4637-A71C-500C3AF6D02059D61372-4AFC-4637-A71C-500C3AF6D020

Bianca Drăgușanu a declarat că schimbarea formei buzelo vine ca o completare a schimbării de look pe care a început să o facă luna trecută, când a fost supusă procedurii de cantopexie.

Bianca Drăgușanu, încă o intervenție estetică la buze

„Am venit eu așa după o vacanță de iarnă, gândindu-mă că prea de multă vreme mă chinui să îmi schimb forma buzelor și că ar trebui să-mi fac curaj să o fac, iar astăzi îmi fac curaj să topim acidul pe car el-am injectat ani de zile. Doamna doctor spune că este o decizie înțeleaptă. Îmi schimb forma buzelor pentru că mi-am făcut cat eyes, formă mega în trend', a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Bianca a ales să-și topească buzele, pentru ca apoi, în timp, să le dea forma dorită.

„Procedeul e de durată. Mai întâi le-am topit, iar apoi le reinjectez, timp de câteva luni. Le vreau mai subțiri și țuguiate, nu ca acum', a declarat aceasta pentru impact.ro.

Citește și; De ce a nominalizat-o Laura Giurcanu pe Otilia Bilionera la Survivor:„Îmi doresc să…’

Citește și: Elena Chiriac și Otilia Bilionera de la Survivor s-au sărutat în văzul tuturor.Imagini incendiare cu Faimoasele

Citește și: Trecutul neștiut al lui Theo Rose, de dinainte de Bravo, ai stil: „Am regretat doar faptul că…/ INTERVIU

Bianca Drăgușanu: „De vreo zece ani m-am tot injectat'

„De vreo zece ani m-am tot injectat. Nu-mi mai plac cum sunt, formatul ăsta. Atunci nu aveam minte, să mi le fac așa ca acum', a completat vedeta.

Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj înainte și după procedura de topire a acidului din buze. Vedeta s-a declarat mulțumită de rezultat.

'Nici eu nu ma asteptam, dar ce sa vedeti?! Mi-a topit acidul din buze! Singurul regret este ca nu am facut aceasta procedura mai devreme. Deja arata extraordinar. Tot la dna dr, la mi-am facut si renumita procedura, cat eyes', a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Ce intervenții estetice are Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu își dorește să are mereu mai bine și își încurajează și mama și sora să aibă aceleași aspirații și să apeleze cu încredere la medicii esteticieni.

Printre intervențiile de înfrumusețare ale Biancăi Drăgușnu se numără: implant mamar, acid hialuronic în fațete dentare, tatuarea sprâncenelor, scoaterea alunițelor, umplerea ridurilor de expresie, potrivit a1.ro.

Bianca a mărturisit că are mai multe intervenţii la nivelul feţei şi corpului, dar și faţete dentare şi o corectură a liniei mandibulare. În plus, şi-a injectat grăsime în fund, pentru a obţine posteriorul mult visat.

Bianca Drăgușanu vrea și dinți de vampir

Recent, Bianca Drăgușanu a intenționat să-și schimbe și aspectul danturii, dorind canini de vampir.

'Momentan, nu se poate. Am fost la clinica din Timișoara, unde merg de mai bine de 18 ani, pentru o verificare și pentru că-mi doream canini mai mari, dar am renunțat momentan la idee. Am fost prima care am lansat moda fațetelor în România, eram doar eu cu Țiriac și Năstase care aveam. Acum voiam să inventez moda vampire', a mai spus aceasta pentru Impact.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton