Bianca Drăgușanu își dorește să devină mamă pentru a doua oară: ”Iubesc foarte mult copiii, dacă vrea Dumnezeu să se întâmple...”

 Calin Maria Bianca
.

Bianca Drăgușanu își dorește să devină mamă pentru a doua oară. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Gabi Bădălău de mai bine de doi ani, însă în tot acest timp au ales să lase lucrurile să decurgă de la sine și să nu grăbească nimic. Cu toate astea însă, Bianca Drăgușanu a vorbit deschis despre o posibilă nuntă, explicând că se vede, din nou, mireasă, dar și că își dorește al doilea copil. Iată cele mai recent declarații ale frumoasei blondine pe seama acestui subiect!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută de toată lumea, încă de când a intrat în showbiz-ul românesc. Se bucură de un succes colosal pe plan profesional de ani buni, însă când vine vorba despre trecutul amoros, este unul destul de tumultuos, dar care totodată i-a adus cea mai frumoasă minune, și anume pe fiica ei, Sofia.

bianca-dragusanu-2bianca-dragusanu-2

De mai bine de doi ani, putem afirma cu tărie că lucrurile merg bine și pe plan amoros, asta fiindcă vedeta și-a găsit liniștea în brațele lui Gabi Bădălău, alături de care se vede din nou în rochia albă de mireasă, dar și mamă pentru a doua oară, argumentând că dacă Dumnezeu vrea să se întâmple aceste lucruri în viața lor, primesc totul cu mare iubire și bucurie.

Citește și: 'Sunt o combinație de femeie care are câte puțin din fiecare. Consider că am acel ceva…'. Cum a ajutat-o fizicul în carieră pe Bianca Drăgușanu

Citește și: De ce refuză Bianca Drăgușanu să mai vorbească public despre relația ei cu Gabi Bădălău: 'Nu face bine. Dacă se va întâmpla să fiu cerută în căsătorie…'

Citește și: Doinița Oancea explică de unde au pornit zvonurile privind relația dintre ea și Augustin Viziru: „Am făcut o analiză'. Lucrează împreună de mai bine de 10 ani

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la un dineu oficial, în Germania. Prima Doamnă și-a schimbat stilistul, iar ținuta sa a atras toate privirile: 'Toată lumea a lăudat-o și…'

Bianca Drăgușanu își dorește să devină mamă pentru a doua oară

Bianca Drăgușanu a fost recent întrebată ce planuri are cu viața ei de acum înainte, dar și dacă se vede mamă pentru a doua oară. Ei bine, spre surprinderea tuturor, frumoasa vedetă a explicat că iubește foarte mult copiii, iar dacă o să apară încă unul o să-l iubească la fel de mult cum o iubește pe Sofia, și totodată o să fie la fel de implicată de devotată. Nu a dat de înțeles că lucrează în acest sens, însă a zis clar că dacă Dumnezeu vrea să se întâmple, ea îl așteaptă.

„Iubesc foarte mult copiii, dacă Dumnezeu o să se vrea să se întâmple asta, de ce nu? Am tot ce îmi trebuie, cu siguranță o să fiu o mamă devotată și iubitoare în continuare. Dacă se va întâmpla asta, la un moment dat o să vedeți, o să știți, deși cu Sofia am ținut ascunsă sarcina vreo șase luni. De ce nu? Dacă vrea Dumnezeu să se întâmple!' a spus Bianca Drăgușanu pentru Unica.

Bianca Drăgușanu se vede mireasă alături de Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a ales să fie din ce în ce mai reținută cu viața ei privată, însă cu toate astea nu a putut să nu spună în fața tuturor că se vede mireasă din nou. Totodată a explicat că în prezent lucrurile sunt puțin complicate din cauza unor probleme de familie, însă cu toate astea, consideră că dacă o să se mărite, din nou, este pentru că așa a vrut Dumnezeu, asta deoarece ea nu mai grăbește nimic.

„Nu știu dacă mă mărit. Am mai fost măritată. (…) Eu sunt genul de femeie care s-ar mărita. Momentan lucrurile sunt un pic complicate, având în vedere situația. (…) Nu zic nici nu. Nici da, vedem ce o vrea Dumnezeu. Cum s-or aranja energiile, Universul. Eu sunt omul care atrage cam ce își dorește. Dacă o să mă vezi măritată, probabil o să fii printre primele persoane care vor știi că voi face acest pas! Am să zic că așa s-au aranjat astrele. Așa a vrut Universul, Dumnezeu, să mă mărit din nou.‘, a mărturisit Bianca Drăgușanu la „Teo Show’.

De ce refuză Bianca Drăgușanu să mai vorbească public despre relația ei cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se fotografiază împreună în vacanțe, la petreceri și pe oriunde merg braț la braț, însă cu toate astea, atunci când vine vorba despre povestea lor de dragoste, aleg să fie reținuți. Nici el, dar nici ea nu mai ‘dau din casă’ și nu-i lasă pe curioși să afle problemele dintre ei sau atunci când totul merge bine, tocmai pentru ca acest lucru să nu dăuneze, așa cum a mai pățit vedeta în trecut.

‘Întotdeauna am fost iubită și răsfățată. Pe mine mă iubește Dumnezeu foarte mult, copilul meu mă iubește foarte mult, mama mea și dacă există aceste trei elemente, nu ai cum să spui că nu ești iubit. Vorbesc despre mine și despre viața mea personală nu prea mai vorbesc, că s-a vorbit prea mult și nu face bine.

‘Nu știu ce ne rezervă viața, viitorul, prezentul, chiar nu știu. Dacă se va întâmpla lucrul acesta vreodată (n.r să fie cerută în căsătorie), o să fac așa o mare poză pe Instagram să spună I-auzi, stați…, nu, glumesc. Mi se pare așa old fashion să vii cu „I said yes.a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton