Bianca Drăgușanu își vinde apartamentul din Dubai. Cum arată și ce view are: „Prețul este foarte bun și...„ / Vrea să își cumpere casă în România

 Calin Maria Bianca
.

Bianca Drăgușanu își vinde apartamentul din Dubai. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu doi ani, Bianca Drăgușanu și-a cumpărat un apartament în Dubai, cu ajutorul soțului Denisei Tănase. Vedeta era foarte mândră de investiția pe care a făcut-o, mai ales că nu a scos deloc puțini bani din buzunar, astfel că după terminarea renovărilor a decis să-l închirieze în regim Airbnb. Totuși, această idee nu i-a surâs prea mult timp și acum vrea să-l vândă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu nu duce deloc grija banilor și are tot ceea ce își dorește, de la mașini, apartamente în România, vestimentație scumpă și până la apartament în Dubai. Vedeta nu are însă de gând să se oprească aici. Mulți credeau că are de gând să se mute în Dubai după ce și-a achiziționat apartamentul în 2022, dar planurile ei sunt cu totul și cu totul altele.

dragusanu-2dragusanu-2

Citește și: Bianca Drăgușanu, cu sânii la vedere într-o bluză transparentă și mulată. Vedeta a dezvăluit ultimele operații estetice pe care și le-a făcut

Citește și: Bianca Drăgușanu își închiriază apartamentul din Dubai: 'A costat 450.000 de euro, dar valoarea lui va crește. Poate să producă bani…' / Cât costă o noapte de cazare

Citește și: Ce avere are Bianca Drăgușanu. Recent, și-a cumpărat apartament în Dubai, ajutată de soțul Denisei Tănase: „Nu am cumpărat nimic în rate'

Citește și: Fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian s-a îmbolnăvit de gripa A și Salmonella, în doar două luni. Ce veste a primit acum de la medici: „Ți se rupe inima, chiar le adună pe toate”

Bianca Drăgușanu își vinde apartamentul din Dubai

Recent, Bianca Drăgușanu a anunțat pe rețelele de socializare faptul că își vinde apartamentul din Dubai, care are 65 mp și se ridică la prețul de 440.000 de euro. Este situat într-o zonă bună, unde luxul și opulența sunt cuvintele cheie, astfel că vedeta are de gând să-l vândă la un preț bun, tocmai pentru a face investiții și mai mari.

„De mai bine de doi ani sunt proprietara unui apartament pe care l-am cumpărat în Dubai. Acum este gata și sunt fericită că pot să vă anunț că pot să-l și vând. Deci, cine este interesat să aibă un apartament în Dubai, poate să îmi scrie pe Instagram, pentru detalii.

Fără a ezita, a explicat că-l vinde fiindcă își dorește o casă în România, însă nu exclude varianta de a avea o casă și în Dubai. Nu a vrut să lase loc de interpretări, așa că a spus concret de ce vrea să-l vândă, fiind punctul de pornire al unor afaceri în domeniul imobiliarelor.

O să ziceți de ce îmi vând apartamentul din Dubai. Pentru că vreau o casă, poate și în Dubai, și în România. Deci, am un apartament studio în Aykon Tower, în Business Bay. Este un apartament foarte frumos, care poate intra și în Airbnb (….) Îl vând, prețul este foarte bun și urmează să fac investiții mai mari', a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Bianca Drăgușanu: „Tot ce am, case, mașini și alte bunuri, sunt cumpărate doar de mine'

Bianca Drăgușanu nu a avut mereu o viață roz și a plecat de jos, însă de-a lungul anilor evoluția ei a fost una grandioasă și de necrezut, astfel că acum a ajuns să aibă tot ceea ce își dorește. Își permite mașini scumpe, apartamente în Dubai, și asta nu este tot. Totuși, fiindcă de multe ori s-a spus că a primit cadouri scumpe de la bărbații din viața ei, aceasta a ținut să explice că toate bunurile sunt cumpărate doar de ea.

Toate bunurile pe care le am eu până în momentul de față, mașină, apartamentul din București și apartamentul din Dubai sunt pe numele meu și sunt cumpărate de mine. Nu sunt cumpărate în rate, eu nu am cumpărat nimic în rate, niciodată în viața mea, până acum.

Nu am rate la nimic, îmi aparțin în totalitate, sunt unic proprietar și nu există varianta ca cineva să-mi fi cumpărat ceva vreodată și să-mi plătească mie rate, vreodată. Nu, pentru că sunt prea șmecheră și îmi permit și n-am muncit degeaba toți anii aceștia. Mă bucur că m-ați sunat să lămurim, pentru că nu este deloc plăcut să-și atribuie niște funcții anumite persoane care nu au legătură cu proprietățile mele. Eu am fost surprinsă cu Mircea Brânzei atunci când am semnat contractul’, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars, în urmă cu mai mult timp.

Din ce câștigă Bianca Drăgușanu

Știm cu toții faptul că Bianca Drăgușanu influencer pe Instagram, iar asta îi aduce, evident, contracte cu diverse branduri. De asemenea, are mai multe afaceri: cu rochii de lux și de mireasă, cu blănuri, cu costume de fitness, însă colaborează și cu un brand de extensii de păr, cu o casă de bijuterii, dar și cu o casă de pariuri, astfel că nu s-a sfiit să recunoască faptul că încasează sume importante de pe urma acestor businessuri.

Totuși, cu ceva timp în urmă, în emisiunea lui Cătălin Măruță, vedeta a dezvăluit că muncește mult pentru tot ce are și că se întreține singură. De altfel, Bianca a dezvăluit și că a avut un contract de imagine cu un studio de videochat, de pe urma căruia a câștigat peste 100.000 de euro.

„Eu sunt un exemplu de femeie puternică pentru mine și pentru copilul meu. Nu câștig bani pentru că sunt frumoasă, câștig bani pentru că sunt deșteaptă. Îmi permit absolut orice, să merg absolut oriunde. Da, am semnat un contract cu un videochat. Le-am dat o poză să o folosească. Nu am făcut nimic, mi-am vândut imaginea. Nu încurajez pe nimeni să facă nimic, decât ceea ce simte și ceea ce îi place’, a dezvăluit Bianca.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton