Bianca Drăgușanu, mesaj dur către Gabi Bădălău, după declarațiile lui despre despărțire: „Penibil! Bărbații nu vorbesc despre...”. Și-au spus adio după 3 ani de relație

.

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Gabi Bădălău, după trei ani îm care au fost unul lângă celălalt. În timp ce blondina a fost reținută în a oferi detalii despre schimbările din viața sentimentală, afaceristul a adoptat o atitudine complet diferită, dezvăluind motivele care au produs ruptura dintre ei. Ulterior, în mediul online, Bianca Drăgușanu a avut o reacție acidă la adresa fostului ei partener, reproșându-i că a divulgat detalii referitoare la relația lor. Iată mesajul postat de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au format un cuplu controversat timp de aproximativ trei ani. În tot acest timp, cei doi au trecut prin mai multe împăcări și despărțiri intens mediatizate, însă blondina a refuzat să mai vorbească public despre viața amoroasă în ultimul timp. După despărțire, ea a adoptat o atitudine rezervată, însă fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a vorbit pe larg despre motivul care a produs ruptura dintre ei. Afaceristul a declarat că nu s-a simțit apreciat de fosta lui parteneră, iar toate inițiativele lui nu au putut salva relația.


Citește și: Claudia Pătrășcanu, reacție după ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au separat: ‘Despărțirea lor nu mă…’

Citește și: De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău după trei ani de relație: ‘Am încercat până nu a mai fost loc de încercat. Mi se pare cel mai trist că…’

Citește și: Fiul Ramonei Bădescu a împlinit 4 ani. Ignazio a fost sărbătorit în Italia: „Mama nu l-a mai văzut de un an de zile. I-am cumpărat…’


Citește și: Irinel Columbeanu, din nou în instanță, din cauza fabricii care i-a adus falimentul. E citat într-un proces, cu rol de creditor: „Respinge cererea ca neîntemeiată’

Bianca Drăgușanu, mesaj dur la adresa lui Gabi Bădălău

La scurt timp după ce Gabi Bădălău a vorbit despre despărțire, Bianca Drăgușanu a publicat un mesaj acid în mediul online. Blondina s-a arătat deranjată de declarațiile fostului ei partener, susținând că bărbații nu ar trebui să vorbească despre relații în spațiul public și a catalogat gestul ca fiind „penibil’. Aceasta nu i-a menționat numele afaceristului, însă a fost cât se poate de clar că mesajul dur i-a fost adresat lui.


„Bărbații nu vorbesc despre relații. Bărbații nu dau declarații. PS: Penibil. Subiect inutil și închis’, a scris Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Ce a declarat Gabi Bădălău după despărțirea de Bianca Drăgușanu


După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău a făcut câteva declarații despre relația lor. Afaceristul a sugerat că nu s-a simțit apreciat și văzut în cei trei ani, deși a tot încercat să o mulțumească pe fosta lui parteneră.

„Îi mulțumesc Biancăi pentru tot ce îi doresc să fie sănătoasă. Nu poți schimba pe cineva iubindu-l mai tare. Am încercat până nu a mai fost loc de încercat, ca să nu rămân cu regrete. Mi se pare cel mai trist să nu te vezi văzut, auzit și înțeles, iar eu tot vorbeam și îi explicam degeaba. Noi ne-am despărțit pentru că ceva nu mergea bine, iar uneori despărțirea este o binecuvântare.


Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație…rămân cu tot ce a fost bun și frumos…a fost și o lectie de viață pentru mine… O să o respect pe Bianca toată viața și din partea mea să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul…eu sunt bărbat.„, a spus afaceristul pentru SPYNEWS.

Sursa foto: Facebook