Bianca Drăgușanu, mesaj emoționant pentru Florin Piersic, internat în spital: „L-am cunoscut personal. Am o tristețe în suflet văzând ceea ce se întâmplă cu el…”

 Miniosu Alexandra
.

Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj pentru Florin Piersic, ce se află în continuare internat în spital. Pe 9 mai, marele actor a suferit o nouă operație, atunci când medicii i-au montat acestuia, la genunchi, o proteză provizorie, cu pompă de antibiotic. Iubita lui Gabi Bădălău susține că îi este alături maestrului și că s-a întristat pentru el, din cauza problemelor de sănătate, dar e sigură că-și va reveni curând.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Florin Piersic e în continuare internat la Spitalul Foișor din Capitală, acolo unde joi, 9 mai, a suferit o nouă intervenție chirurgicală. Îndrăgitul actor a ajuns prima dată pe mâinile medicilor la finalul lunii trecute, pe 29 aprilie, când medicii l-au operat la genunchi. Săptămâna trecută, doctorii l-au operat din nou, pentru a-i pune o proteză provizorie, cu pompă de antibiotic, pentru a curăța locul.

bianca-dragusanu-3bianca-dragusanu-3

Apropiații, dar și admiratorii lui Florin Piersic îi sunt alături de la distanță și se roagă pentru el, așa cum o face și Irina Loghin. Și Bianca Drăgușanu a ținut să-și exprime public solidaritatea față de marele actor, pe care l-a cunoscut personal acum ceva timp, susținând că speră să-și revină cât mai curând.

Citește și: Medeea Marinescu, partenera de scenă a lui Florin Piersic, detalii despre starea actorului înainte de a ajunge la spital: „Era perfect, într-o stare foarte bună. Are totuși 88 de ani, dar…”

Citește și: Alexandru Rafila a vorbit cu Florin Piersic, înainte să fie operat din nou: „Era perfect conștient. Nu e vorba de o infecție dobândită în urma intervenției medicale '. Cum se simte acum actorul

Citește și: Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea și scandalurile cu Alex Dobrescu: „E mult mai tânăr decât mine. Cât de curând ne vom muta din România”/ Cum se înțelege cu fetița ei, Ema

Citește și: Lidia Buble și iubitul ei, Horațiu Nicolau, surprinși de paparazzi în ipostaze romantice. Ce gest a făcut afaceristul față de artistă, în public

Bianca Drăgușanu, mesaj emoționant pentru Florin Piersic, internat în spital

Bianca Drăgușanu și-a exprimat, recent, admirația față de Florin Piersic. Vedeta susține că e tristă din cauza problemelor de sănătate ale actorului, dar e sigură că se va pune repede pe picioare.

„Îl admir pe Florin Piersic, este un nemuritor, este puternic, va trece peste aceste probleme de care s-a lovit. Îi sunt alături și îi doresc multă sănătate. Am o tristețe în suflet văzând ceea ce se întâmplă cu el, dar sunt sigură că, în scurt timp, se va pune pe picioare', este mesajul pe care l-a transmis Bianca Drăgușanu, scrie cancan.ro.

Conform spuselor Biancăi Drăgușanu, ea l-a cunoscut personal pe Florin Piersic, mai demult, și a rămas profund impresionată de el.

„L-am cunoscut personal, la Opera de la Cluj. Este un om extraordinar, pur și simplu, m-a impresionat', a adăugat ea.

Ultimele informații despre starea lui Florin Piersic

Medicul Adrian Marinescu a dezvăluit ultimele informații despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Potrivit spuselor lui, e încrezător într-o evoluție bună. Doctorul a povestit că a stat de vorbă cu actorul acum câteva zile și spune că „este stabil’, dar precizează că e în continuare „un pacient fragil’.

„Suntem încrezători într-o evoluție bună. Este stabil, însă este în continuare un pacient fragil, care are afecțiuni cronice, inclusiv cele cardiace. Chiar am discutat la telefon zilele trecute. Maestrul avea un tonus bun. A rămas că mâine, când i-am promis că o să-i fac o vizită, va avea un mesaj pe care să-l transmită și sigur că îl voi spune și eu mai departe.

Eu sunt în continuare încrezător că lucrurile vor merge într-o direcție bună, dar este adevărat că este nevoie de prudență. Este un caz complex. Sper ca timpul să fie în favoarea noastră și să putem trece de la o etapă la alta.

Să treacă cu bine de momentul operator, să fie în regulă cu procesul infecțios, să mergem mai departe cu partea cardiacă și să ajungă, în final, și la proteza definitivă de genunchi. Legat de momentul operator, putem spune că pericolul mare a trecut. Însă, într-o situație de acest fel, este bine să gândești prudent și să ai o monitorizare permanentă pentru tot ce urmează.

Fiecare oră este importantă, pentru că orice complicație poate să apară’, a declarat medicul Adrian Marinescu, ieri, pentru antena3.ro.

De asemenea, reprezentanții Spitalului Foișor din Capitală au anunțat sâmbătă că starea de sănătate a lui Florin Piersic se îmbunătățăște, subliniind faptul că, „după mai multe săptămâni’, marele actor „s-a ridicat în picioare la marginea patului’.

„Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineața de 11.05.2024, arată o îmbunătățire a valorilor/indicatorilor biologici și o ameliorare a stării generale. A început procesul de mobilizare activă al pacientului, care este cooperant, s-a ridicat în picioare la marginea patului după mai multe săptămâni’, se arată în comunicatul transmis de Spitalul de Ortopedie Foișor.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Arhivă VIVA!, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton