Bianca Drăgușanu a răbufnit din cauza comentariilor legate de buzele ei: „De asta mi-am făcut 7 milioane de operații estetice, ca să arăt așa. O să îmi mai fac”

.

Deranjată de comentariile legate de aspectul și mărimea buzelor ei, Bianca Drăgușanu a răbufnit în mediul online și le-a transmis un mesaj tranșant celor care o critică. Blondina e sătulă de discuțiile referitoare la „cele șapte milioane de operații estetice' ale sale, după cum s-a exprimat ea însăși, mai ales că este exact imaginea la care a aspirat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Binaca Dragușanu a fost transparentă în privința operațiile estetice la care a recurs, de-a lungul timpului, și este deosebit de preocupată de imaginea ei. La sfârșitul lunii ianuarie, ea a trecut printr-o procedură de lifting facial, care ar fi costat 11.000 de euro. Pe lista intervențiilor prin care a trecut s-ar mai număra și o augmentare mamară, o rinoplastie, implant fesier, dar și tratamente cu botox sau acid hialuronic.

Citește și: Bianca Drăgușanu, pictorial de modă alb-negru în Revista VIVA!, în ipostaze cum nu a mai fost văzută. Cum a pozat / EXCLUSIV


Citește și: Mama Biancăi Drăgușanu l-a dat în judecată pe tatăl vedetei, la 26 de ani de la divorț. Motivul pentru care sunt din nou în proces

Citește și: Cine este Elena Andreianu, soția lui CRBL. Au o fiică împreună și divorțează după 16 ani de căsnicie

Citește și: Simona Halep, schimbare de look, după victoria în scandalul de dopaj: „Ce bine îți stă așa…’. Cum arată acum

Bianca Drăgușanu a răbufnit din cauza comentariilor legate de buzele ei

De-a lungul anilor, Bianca Drăgușanu a atras aspre critici din cauza intervențiilor estetice la care a recurs, din dorința de a deveni cea mai bună versiune. Probabil sătulă de comentariile legate de aspectul și mărimea buzelor ei, blondina a renunțat la diplomație și le-a transmis un mesaj dur celor care o critică. Ea a spus că aceste proceduri au ajutat-o să-și transforme imaginea după bunul plac și nu-i înțelege pe cei care care îi contestă deciziile.  


„Mai mult de jumătate din oamenii care mă critică parcă nu au evoluat. Am și eu o întrebare pentru voi: „Nu v-ați săturat să fiți ***? Ce **** mea aveți voi cu buzele mele?’. Sunt buzele mele, eu aleg ce formă au buzele mele. Să mă caute pe mine să mă critice, să-mi spună mie cum arăt eu cu buzele astea mari și cât de strâmbă sunt eu, când strâmbă ar trebui să fie cuvântul vostru de familie. Este evident, pentru că de asta faceți în continuare aceste lucruri, de asta aveți o viață exact așa ca fața voastră. De asta mi-am făcut 7 milioane de operații estetice, ca să arăt așa! O să îmi mai fac, ca să arăt cum vreau eu, cât vreau eu!’, a spus vedeta pe Insatgram.


„Fața mea a fost injectată mult și prost’

La începutul anului, Bianca Drăgușanu anunța că și-a topit acidul din buze, pentru că își dorește să-și repare „toată fața’. Blondina dădea de înțeles că aspiră să ajungă la un look mai natural, astfel că a renunțat la extensii și sugera că ar putea proceda la fel și cu implanturile mamare din silicon.


„Am foarte mari emoții. Vă prezint astăzi echipa de doctori care urmează să mă opereze în următoarele zile. Urmează să îmi fac o intervenție de lifting facial, dar teoretic vreau să îmi repar toată fața. Fața mea a fost stricată în primul rând de forma buzelor pe care o am și pe care am injectat-o vreo 20 de ani mult și prost, iar acum sunt cu echipa de doctori care încearcă să mă repare și cred că o să fie cu succes’, a transmis ea pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook & Instagram