Bianca Drăgușanu, reacție acidă după ce zborul i-a fost anulat și a avut mai multe întârzieri avionul, deși avea bilet business class: „Am ajuns acasă după 50 de ore. Îmi iau un private jet...” / În acest timp Gabi Bădălău se revedea cu fosta iubită, Ramona Gabor

 Calin Maria Bianca
.

Bianca Drăgușanu, reacție acidă după ce a avut mai multe întârzieri avionul, deși a cumpărat bilet la business class. În timp ce Gabi Bădălău se revedea cu fosta lui iubită, Ramona Gabor, după 12 ani de la despărțire, Bianca Drăgușanu era plină de nervi din cauza unor companii aeriene care i-au anulat zborul, iar totodată au avut și mari întârzieri. Iată povestea pe larg!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Timpul este prețios pentru Bianca Drăgușanu, așa cum chiar ea a zis, mai ales atunci când își planifică totul cu mare atenție. A vrut să se distreze după despărțirea de Gabi Bădălău, alături de gașca ei de prieteni, însă nu oricum, ci chiar la Cannes. Zis și făcut! Totul a fost la superlativ și pentru câteva ore a dat uitării problemele din viața ei, însă ce a pățit în aeroport, la întoarcerea în țară, este revoltător pentru oricine.

dragusanu3dragusanu3

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu despre o posibilă împăcare cu Gabi Bădălău. Susține că afaceristul a căutat-o când era în vacanță cu noua iubită: „Mi-a dat mesaje, dar și eu l-am sunat. Mi-a transmis non-stop că mă iubește, că…'

Citește și: Claudia Pătrășcanu, adevărul despre vacanța cu Gabi Bădălău la Paris, după despărțirea lui de Bianca Drăgușanu: 'Am fost cu iubirile mele…'

Citește și: Ce relație are Reghe în prezent cu Bebeto, fiul lui și al Anamariei Prodan: „Nu e spre bine deocamdată. Va crește, va înțelege lucrurile și vom avea o discuție amândoi, fără să fie controlată de nimeni'

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au reunit familiile pe litoral. Cum se înțeleg părinții celor doi: „Am sărbătorit-o pe mama”

Bianca Drăgușanu, reacție acidă după ce a avut mai multe întârzieri avionul, deși a cumpărat bilet la business class

Bianca Drăgușanu a răbufnit în mediul online, după o experiență deloc plăcute cu o companie aeriană. Și-a luat loc la VIP, pentru a nu mai sta în aglomerație și a avea parte de un zbor plăcute, însă totul a fost în zadar. S-a ales cu un zbor anulat, cazare plătită la hotel pentru două ore, alte întârziere ale avionului, iar mai apoi cu încă câteva ore de așteptat bagajul în aerportul din România, stând în jur de 50 de ore pentru un zbor care trebuie să fie mult, mult mai rapid.

„M-am pregătit să zbor acasă, luni. Corespunzător biletului, m-am prezentat, am avut escală la Zurich, am stat vreo 2 ore escala, după care am primit mesaj pe plăcuțele alea acolo că avem întârziere o oră jumătate. De la o oră jumătate s-a mai prelungit o oră. Deci două ore și jumătate. De la două ore și jumătate, Lufthansa, unde la ei crește iarba corect, a mai prelungit încă o oră. Trei ore și jumătate. După trei ore și jumătate, mare anunț: s-a anulzat zborul.

Ce faci, Bianco? Ce faci? Nu m-am mai întâlnit cu genul ăsta de situații niciodată. Ne-am dus la un ghișeu, am întrebat ce e de făcut. Stați, așteptați, veți primi un nou bilet…nu știm când, luați-vă un hotel, luați-vă bonurile că se decontează, bla bla…bun, bun, dar bagajele?

Așteptam biletele, ne luăm hotel, dar dacă am bilet peste două ore eu ce fac? Mă duc la hotel și mă întorc? Nu vă zic, că și netul vă rupe în Elveția, eu chestia asta n-am știut-o…am un noroc maxim! Mi-a venit ideea, m-am dus, mi-am căutat bagajul, mi-am găsit bagajul printer alte bagaje aruncate (…)', a povestit Bianca Drăgușanu în mediul online.

Bianca Drăgușanu: „După 50 de ore cu totul, mi-am așteptat și bagajul vreo două ore în România'

Întâmplarea nefericită pentru Bianca Drăgușanu nu s-a oprit aici, asta fiindcă blondina a trebuit să își aștepte bagajul încă două ore în aeroportul din București, după cele 50 de ore pierdute cu anularea avionul, întârzieri și escală.

„Am zburat 48 de ore, puteam să ajung în China și Singapore și să mă duc și să mă întorc în timpul ăsta. Am ajuns acasă după 50 de ore cu totul și acum îmi aștept bagajul. Bagajul please din Elveția și trebuia să ajungă în România. Am aterizat în România, după aproximativ 50 de ore și mi-am așteptat bagajul în România vreo două ore și puțin. După câteva cercetări, mi-am găsit și bagajul. A fost o peripeție…(…)

Revoltată de situația prin care a trecut și pentru câte ore a pierdut, Bianca Drăgușanu a mărturisit, ironică, că data viitorare alege un private jet în locul companiilor aeriene.

Data viitoare îmi iau un private jet. Nu-mi iau doar dus, ci și întors, că știu pe unii care-și iau doar dus și se întorc tot cu Wizz. Important e că am ajuns acasă, că-mi am găsit bagajul și că trebuie să trag un pic draperiile să dorm', a mai spus vedeta.

Gabi Bădălău s-a revăzut cu fosta iubită, Ramona Gabor, în tot acest timp

În timp ce Bianca Drăgușanu căuta soluții după ce i-a fost anulat zborul de întoarcere în România și suna disperată la apropiați, Gabi Bădălău se simțea bine în compania Ramonei Gabor. Au fost împreună doi ani, în 2010, și și-au încheiat povestea de dragoste destul de tumultuos, însă se pare că au dat totul uitării și acum sunt amici. Nu, cei doi nu au fost singuri, ci în compania fiicei lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, însă chiar și așa, s-au amuzat copios din imaginile apărute pe Internet.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton