Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău, la două săptămâni de la despărțire: „Chiar nu vreau să discut viața mea”

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu două săptămâni, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău anunțau că s-au despărțit, după o relație care a durat aproximativ 3 ani. Potrivit apropiaților celor doi, ruptura dintre ei s-ar fi produs de mai mult timp, pe fondul episoadelor violente și a posesivității din partea blondinei. Acum, însă, se pare că cei doi au mai acordat o șansă poveștii lor de dragoste, continuând șirul de împăcări și despărțiri din ultimii ani. Iată declarațiile Biancăi Drăgușanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat, la două săptămâni după ce au anunțat că nu mai formează un cuplu. În ultimele luni, relația lor părea din ce în ce mai consolidată, mai ales că blondina vorbea despre o posibilă căsătorie și s-a afișat tot mai des la brațul omului de afaceri. Imediat după separare, Gabi Bădălău a făcut câteva declarații referitoare la relația cu Bianca Drăgușanu, susținând că nu-și dorește să genereze un „scandal' public. Fosta lui partenera a dat de înțeles, în mediul online, că este deranjată de afirmațiile lui despre relație, catalogându-i gestul ca fiind „penibil'.

drag10drag10

Citește și: Bianca Drăgușanu reacționează dur la mesajele primite de ziua fiicei sale: „Au criticat că eu m-am îmbrăcat în sutien și că Sofia a fost ciufulită. Copilul meu…”

Citește și: Cum își petrece Gabi Bădălău viața de burlac, după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Iese în restaurante și discoteci și a fost surprins în ipostaze apropiate cu o femeie

Citește și: Oana Zăvoranu, după ce Alex Ashraf a spus că o dă în judecată: 'Nimeni și nimic nu-mi poate lua locul. Nu mai căutați scandal…'

Citește și: Cine este Ionuț Stoica de la Casa iubirii. A dat faliment în pandemie

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău

La două săptămâni de când au anunțat că nu mai formează un cuplu, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Anunțul a fost făcut, pe surse, în emisiunea lui Dan Capatos, însă până în acest moment, niciunul dintre protagoniștii implicați nu a confirmat informația.

Bianca Drăgușanu a fost contactată de jurnaliști pentru a comenta împăcarea cu Gabi Bădălău, însă nu a confirmat sau negat informația. Se pare că blondina a preferat să-și mențină decizia luată în lunile trecute, respectiv de a separa viața amoroasă de cea profesională. În ultima perioadă, vedeta sugera că nu-și mai dorește ca relația ei să fie subiectul dezbaterilor publice, având în vedere trecutul sentimental tumultuos.

„Chiar nu vreau să discut viața mea, care mă privește doar pe mine', a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru Playtech Știri.

De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Pe 18 septembrie, Bianca Drăgușanu a confirmat despărțirea de Gabi Bădălău. Atunci, apropiații lor susțineau că separarea ar fi fost provocată de episoadele violente și de gelozie ale blondinei. Omul de afaceri a adoptat o atitudine diplomată în privința despărțirii, sugerând că gesturile lui nu au fost îndeajuns de apreciate pe parcursul parteneriatului.

„Îi mulțumesc Biancăi pentru tot ce îi doresc să fie sănătoasă. Nu poți schimba pe cineva iubindu-l mai tare. Am încercat până nu a mai fost loc de încercat, ca să nu rămân cu regrete. Mi se pare cel mai trist să nu te vezi văzut, auzit și înțeles, iar eu tot vorbeam și îi explicam degeaba. Noi ne-am despărțit pentru că ceva nu mergea bine, iar uneori despărțirea este o binecuvântare.

Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație…rămân cu tot ce a fost bun și frumos…a fost și o lectie de viață pentru mine… O să o respect pe Bianca toată viața și din partea mea să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul…eu sunt bărbat', a spus Gabi Bădălău, după despărțire, potrivit spynews.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton