Bianca Drăgușanu, scandal în trafic cu un șofer, după ce ea ar fi intrat cu mașina pe contrasens: „Unde te bagi așa, ca proasta? Dacă eram tramvai, ce făceai?”. Cum se apără vedeta / Poliția s-a autosesizat

.

Bianca Drăgușanu a fost implicată, recent, într-un scandal în trafic cu un șofer, după ce ea ar fi intrat cu mașina pe contrasens. În imaginile care au apărut în mediul online se poate vedea că bărbatul a fost foarte indignat și nervos pe gestul vedetei și nu a ezitat să îi atragă atenția. La rândul ei, fosta soție a lui Victor Slav se apără și susține că nu a încălcat nicio regulă de circulație.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Bianca Drăgușanu e protagonista unui filmuleț viral de pe rețelele de socializare. În imagini e surprins un conflict între ea și un șofer, în traficul din București. Bărbatul susține în clipul video că vedeta ar fi intrat cu mașina pe contrasens și o întreabă, ironic, dacă a făcut asta doar pentru că e Bianca Drăgușanu.

bianca dragusanu 1bianca dragusanu 1

Între Bianca Drăgușanu și șoferul respectiv s-a lăsat cu replici dure, iar scandalul s-a purtat de pe geamurile mașinilor. Bărbatul a întrebat-o, la un moment dat, ce ar fi făcut dacă în locul ei se afla un tramvai, sugerând că pericolul ar fi fost mult mai mare. În apărarea ei, vedeta a susținut că e un simplu conducător auto în trafic, nu Bianca Drăgușanu.

Citește și: Gabi Bădălău, petrecere spectaculoasă de ziua lui de naștere: a sărbătorit pe acoperișul unei clădiri și avut tort „Dubai' / Cum s-a afișat alături de iubita lui, Bianca Drăgușanu

Citește și: Teo și Ilinca Vandici, reacție acidă după ce Bianca Drăgușanu a răbufnit că a fost amendată cu 200 de lei, pentru parcare: „De ce atâta caz? Din moment ce mașina ta…'

Citește și: Cum și-a serbat Dragoș Dolănescu fiul, în Costa Rica. Primul nepot al lui Ion Dolănescu poartă numele regretatului artist și a împlinit 20 de ani: 'Eu am fost responsabil cu grătarul…'/ EXCLUSIV

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian au făcut grătar în ziua nunții, în loc de petrecere: „În 5 ore am terminat nunta cu totul, eram în pat, la somn…' / Ce relație au cu nașii

Bianca Drăgușanu, scandal în trafic cu un șofer, după ce ea ar fi intrat cu mașina pe contrasens

Șoferul a fost cel care a filmat mașina Bianca Drăgușanu, iar în cadrul acestuia se aude cum bărbatul răbufnește la adresa vedetei și îi adresează cuvinte dure.

„Ce faci? Unde te bagi așa, ca proasta? Păi dacă ești Bianca Drăgușanu, te bagi pe contrasens? Păi vezi că ești pe contrasens! Dacă eram tramvai, ce făceai? O ****, asta făceai!', i-a spus șoferul Biancăi Drăgușanu.

Imaginile cu mașina Biancăi Drăgușanu au ajuns inclusiv în atenția Poliției Rutiere. Printr-un comunicat, oamenii legii au anunțat vor analiza situația și vor lua măsuri dacă va fi cazul.

În urma apariției în spațiul public a unei filmări, în care se observă faptul că un autovehicul aflat în deplasare ar circula pe sensul opus de mers, facem următoarea precizare: Polițiștii Brigăzii Rutiere fac verificări, în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun', a transmis Brigada Rutieră.

Cum se apără Bianca Drăgușanu după acuzațiile șoferului

Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații despre această situație. Ea respinge acuzațiile bărbatului și spune că nu a încălcat nicio regulă de circulație, susținând că nu s-ar fi aflat nici pe contrasens, nici pe linia de tramvai.

În plus, vedeta s-a arătat deranjată de atitudinea șoferului, care a întrebat-o dacă crede că poate să circule pe contrasens doar pentru că este Bianca Drăgușanu. Aceasta a susținut, în apărarea ei, că nu era doar mașina ei în acel loc, ci era doar una dintre cele șase care se aflau acolo în acel moment.

„În urma traficului epuizant din București, un șofer care a trecut mai aproape de mine, sau eu de el, eram foarte aproape unul de altul, a dat geamul jos și a vrut să mă insulte. El a zis: 'faci asta pentru că ești Bianca Drăgușanu?' Și eu am spus: 'Nu fac nimic ieșit din comun, sunt doar un șofer, nu sunt Bianca Drăgușanu, nu am greșit cu nimic'.

Nu eram pe contrasens, repet. Nu am încălcat nicio regulă de circulație eu, nu eram pe contrasens. Dacă te uiți atent pe filmări, eu nu eram pe contrasens, nu eram nici pe linia de tramvai. Era foarte aglomerat, el s-a apropiat foarte tare de mine și a dat și geamul jos și m-a luat peste picior. Sunt un șofer, mă bucur dacă se aude, eu nu am înjurat, nu am spus nimic', a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.ro.

„Nu am încălcat nicio regulă de circulație, nu am răspuns în mod agresiv'

Bianca Drăgușanu a mai spus că deși a fost abordată în mod agresiv, ea nu a răspuns cu aceeași monedă. Totodată, a susținut că parte de multe evenimente tensionate în traficul aglomerat din Capitală.

„Nu am încălcat nicio regulă de circulație, nu am răspuns în mod agresiv, deși am fost abordată în mod agresiv. Repet, nu am încălcat nicio regulă de circulație. În drumul meu, înainte să mă întâlnesc cu omul acesta, a trecut o mașina de poliție pe lângă mine cu girofarele, dacă era așa, mă și oprea, nu?! Într-adevăr, în traficul din București am parte de foarte multe evenimente neplăcute, dar îmi pare rău că ăla care strigă hoțul e tocmai hoțul. Nu am mers pe linia de tramvai, nu am încălcat reguli, mai mult decât atât, omul a încercat să mă provoace', a mai spus vedeta.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton