„Fiind un bărbat liber, apelează la trucuri de femei ca să atragă atenția”. Bianca Drăgușanu râde de Gabi Bădălău, după ce afaceristul și-a editat pozele pe Instagram

 Miniosu Alexandra
.

Bianca Drăgușanu se amuză pe seama lui Gabi Bădălău, după afaceristul a început să-și editeze pozele pe rețelele de socializare. Cei doi au anunțat de curând că s-au despărțit, însă, la scurt timp, au apărut zvonuri că s-au împăcat. Cele mai recente speculații par nu fie în acord cu reacția bondinei de acum, care râde de omul de afaceri, mai exact de fotografiile lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu se amuză pe seama lui Gabi Bădălău, după afaceristul a început să-și editeze pozele pe Instagram. Relația dintre cei doi, care durează deja de ani buni, continuă să fie la fel de controversată. Acum câteva săptămâni, aceștia au hotărât să se separe. La scurt timp, însă, au apărut zvonuri potrivit cărora aceștia s-ar fi împăcat, informație pe care nu a confirmat-o niciunul dintre ei.

bianca-dragusanu-4bianca-dragusanu-4

Internauții pare că au observat că, în ultima vreme, Gabi Bădălău a devenit mai activ pe rețelele de socializare, în special pe Instagram. Afaceristul a început să posteze din ce-n ce mai des poze cu el, iar cele mai recente au stârnit reacții în mediul online. Se pare fostul soț al Claudiei Pătrășcanu își editează fotografiile cu o celebră aplicație specială pentru asta, iar gestul lui a atras imediat atenția.

Citește și: Bianca Drăgușanu, întâlnire de gradul zero cu Gabi Bădălău și Alex Bodi, într-un club de fițe. Vedeta a dansat provocator chiar în fața foștilor ei parteneri

Citește și: Ce decizie a luat Bianca Drăgușanu în viața personală, după ce s-a împăcat, din nou, cu Gabi Bădălău: „Sun fericită. Sunt bine. E mai bine să fiu mai discretă, ca să nu…”

Citește și: Mioara Roman, internată de urgență în spital. Oana Roman: „Mi-a fugit pământul de sub picioare. Situația nu este foarte roz'

Citește și: Gina Pistol, schimbare neașteptată de look. Cum arată cu părul scurt și machiată lejer: „Wow'

Bianca Drăgușanu se amuză pe seama lui Gabi Bădălău, după afaceristul și-a editat pozele pe Instagram

După cele mai recente poze postate de Gabi Bădălău, o internaută i-a scris Biancăi Drăgușanu. Aceasta a întrebat-o dacă afaceristul își editează pozele.

„Voiam să te întreb dacă l-ai învățat pe urâtul din coceni să se editeze pe FaceApp? Nu au nicio legătură pozele cu el de acum o lună cu cele pe care și le pune acum pe Story. Penibil ca bărbat să o folosească', i-a scris o internaută Biancăi Drăgușanu.

„Văd că apelează la trucuri de femei ca să atragă atenția'

Bianca Drăgușanu nu a ezitat nicio clipă și i-a răspuns femeii. Vedeta i-a spus acesteia că ea a încercat să-i explice lui Gabi Bădălău că filtrele folosite sunt prea evidente, însă afaceristul a refuzat să țină cont de sfaturile ei. Blondina nu i-a luat apărarea afaceristului, ba chiar s-a amuzat de situație, și l-a numit „bărbat liber'.

„Și eu i-am spus că exagerează. Dar, fiind un bărbat liber, văd că apelează la trucuri de femei ca să atragă atenția probabil', a fost răspunsul Biancăi Drăgușanu, potrivit Click!

Ce își dorește Bianca Drăgușanu de la un bărbat

Bianca Drăgușanu a dezvăluit public, în repetate rânduri, ce își dorește de la un bărbat și ce pretenții are de la el, din punct de vedere financiar. Aceasta a explicat că nu ar putea nici măcar să stea de vorbă cu un bărbat care câștigă mai puțini bani decât ea.

„Nu aș alege pe niciunul, de ce să stau cu un sărac? Ca să îl țin eu? Dacă e sărac înseamnă că nu are capacitatea pe care mi-o doresc eu de la un bărbat. Un bărbat sărac e un bărbat prost. Dacă nu ai mai mult decât am eu, nu am ce să discut cu tine.

Practic, eu vin cu o viață bună la pachet. Eu îmi ofer mie tot ce îmi doresc, asta este evident. Dacă aleg un bărbat, nu am cum să aleg un bărbat mai sărac decât mine.

Știi, eu de multe ori fac afirmații de care sunt conștientă că vor deveni virale. Nu trebuia să mă exprim neapărat așa. Mă oprește lumea în trafic și zice „Bianca, am Skoda, e vreo problemă?', zic „Nu, frate, stai liniștit'.

Adică eu nu am o problemă cu mașina, puteam să zic Trabant, că e același lucru… Nu aș putea sta de vorbă cu un om mai puțin potent financiar decât mine. Ce aș putea eu să învăț de la el, repet, cheltuim banii mei împreună? Eu am un copil, trebuie să îmi cresc copilul. Ce aș putea face cu unul care nu are bani?', a spus Bianca Drăgușanu, acum ceva timp, pentru Playtech.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton