Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au planuri mari pentru 2020. S-au împăcat şi vor un copil: „El își dorește un băiat, eu o fetiță!”

 Dumba Gabriela
.

Cel puţin pentru moment, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi se înţeleg foarte bine şi-şi doresc un copil. Au avut un an tensionat, au fost la un pas să divorţeze, şi-au aruncat vorbe grele în public şi chiar s-au agresat fizic, în plină stradă.  Toate au trecut, se pare, şi în 2020, Bianca şi Alex sunt puşi pe fapte mari.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

347907347907

'El își dorește un băiat, eu o fetiță[…] Lucrurile astea le-am discutat după ce ne-am cunoscut, după o lună de zile', a spus Bianca Drăgușanu la o emisiune TV.

Bianca are o fetiţă de trei ani, Sofia Natalia, din căsnicia cu Victor Slav, iar Alex Bodi are şi el două fetiţe din căsnicii anterioare.

Din fotografiile postate pe reţelele de socializare pare că fetiţele lor se înţeleg foarte bine, iar Sofia a apărut în multe filmuleţe, pe contul de Instagram al mamei sale, în care se joacă alături de Alex.

Pe de altă parte, Bianca a mers în multe vacanţe împreună cu Alex şi fetele lui şi, pentru că una dintre ele este mai mare decât Sofia Natalia, blonda a mers la shopping cu ea şi s-au distrat, ca fetele, prin magazinele de lux din Paris, de exemplu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton