Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din nou împreună după ce și-au aruncat cuvinte grele. Cum au fost surprinși de paparazzi la o lună de la despărțirea cu scandal

.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din nou împreună după ce și-au aruncat cuvinte grele. Este vestea momentului în showbiz-ul românesc. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu doar câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se despărțeau cu mare scandal și amândoi se acuzau de infidelitate. Iată cum au fost surprinși acum, când au încercat să fugă de ochii paparazzilor de la Cancan.ro!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Încurcate mai sunt căile iubirii când vine vorba despre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Au trăit o frumoasă poveste de dragoste, cu suișuri și coborâșuri, vreme de mai bine de trei ani, însă și cu numeroase despărțiri și împăcări. Ultima dată când și-au spus „adio„, cei doi au declarat public că este definitiv și nu mai există cale de împăcare între ei! Surpriză!

dragusanu-badalaudragusanu-badalau

Citește și: Reacția Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a acuzat-o că are alt iubit de jumătate de an: „I-o mai ia caracterul razna. Știu foarte multe lucruri…' / Afaceristul și-a oficializat noua relație la Petrecerea VIVA! 2024

Citește și: Gabi Bădălău, surprins în compania noii iubite la Petrecerea VIVA! 2024. S-a intersectat și cu Bianca Drăgușanu, fosta iubită, care a purtat o rochie mulată și sexy

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vrea să se împace cu Silviu Prigoană, de dragul celor doi copii ai lor: „El refuză de 10 ani să vorbească cu mine, deși mă rog de el cu cerul și cu pământul să…”

Citește și: Irina Columbeanu, amintiri emoționante despre vila din Izvorani, unde a copilărit: „Era cea mai frumoasă casă din lume, sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să locuiesc în ea”. Ce spune despre tatăl ei, Irinel Columbeanu

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din nou împreună după ce și-au aruncat cuvinte grele

În acest weekend, când credeau că toate privirile sunt pe cele două nunți spectaculoase din lumea mondenă, cea a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase, și cea a fiicei lui Adrian Minune, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au dat întâlnire într-un local de lux. Așa cum era de așteptat, nu au scăpat nici de data aceasta de ochii paparazzilor. Cancan.ro și Spynews i-au surprins chiar atunci când erau la restaurant, unde au discutat vreme de mai bine de o oră.

Cum au fost surprinși la o lună de la despărțirea cu mare scandal

Nu au fost însă văzuți în ipostaze tandre, cel puțin nu acum. Au discutat, cel mai probabil, împăcarea dintre ei, după ce și-au aruncat numeroase cuvinte grele, iar apoi au plătit nota și au plecat împreună. Totuși, ținând cont că este un restaurant de pe Nordului, au avut grijă să se ferească pentru a nu fi văzuți împreună. Nu le-a ieșit, dar măcar au încercat, iar acest lucru se vede cu ochiul liber în pozele de AICI.

Mai întâi a ieșit el din restaurant, cu ochelarii de soare, s-a urcat la volanul bolidului său, iar mai apoi a ieșit și Bianca Drăgușanu, tot cu ochelarii de soare, asigurându-se că nu o vede nimeni. S-a urcat în mașina lui Gabi Bădălău, pe locul de față, iar apoi au părăsit locația. Unde s-au dus și ce a urmat de aici înainte, doar ei știu, însă e clar că după tot scandalul, încă mai au sentimente unul față de celălalt.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au exclus împăcarea dintre ei de data aceasta

Imaginile vorbesc de la sine și se vede clar că cei doi și-au dat întâlnire, mai ales că au plecat cu aceeași mașină și tot așa au și venit. Reamintim însă că imediat după despărțire, când el s-a afișat cu noua iubită, Daria, alături de care a venit și la petrecerea VIVA! 2024 și s-au acuzat reciproc de infidelitate, cei doi au spus că nu mai există împăcare între ei de data aceasta.

„Sunt bine. Este singura stare în care îmi dau voie să fiu. El mi-a dat mesaje din vacanță, dar și eu l-am sunat pe el. Aș prefera să nu mai vorbesc detaliile astea. Prea ne spălăm rufele în public. În toată perioada am vorbit prin intermediari.

Nu știu dacă el își cere scuze pentru ceva, dar, evident, chiar și atunci când era plecat în vacanță a vorbit cu mine, mi-a transmis non-stop că mă iubește, că e rănit, că suferă. Această fată cu care a fost în vacanță a fost o victimă și ea, că nu știa ce se întâmplă, nu știa în ce se bagă.

„Cred că în momentul de față, relația dintre noi nu știu dacă este consumată, dar sentimentele există, nu le ștergi ușor de pe o zi pe alta. Relația s-a încheiat. Sunt sigură că de data asta s-a încheiat și nu a fost doar o simplă ceartă. Este despărțirea finală. Nu cred că mai are cum să repare vreodată, chiar dacă eu acum vorbesc cumva din orgoliu. Nu ai cum să faci ce a făcut el, indiferent ce aș fi provocat eu, ce aș fi dat eu de înțeles, ce i-aș fi făcut eu.

Nu ai cum să faci lucrurile pe care le-ai făcut tu. Mi-ai dovedit că nu ești un bărbat nici pe departe inteligent, așa cum te credeam, nici pe departe matur și mi-ai dovedit că nu ești bărbatul pe care mi-l doream făcând toate lucrurile astea. Tu pleci cu una în vacanță și spui în stânga și în dreapta că mă iubești, că te-am distrus, că, vai, ce îndrăgostit ești și cât m-ai iubit”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, în cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton