Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Cum a recucerit-o afaceristul și cum au fost surprinși de paparazzi: „A plâns, i-a cerut să renunțe la Auday, doctorul care a operat-o, și...”

 Ifrim Georgiana
.

După o despărțire ce părea definitivă, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt din nou împreună. Au ieșit la resturant și la shopping într-un magazin de lux din Capitală, apoi au fost fotografiați, la ceas de seară, în mașina afaceristului. Se pare că milionarul a reușit s-o recucerească pe iubita lui și a postat o fotografie de cuplu în mediul online, deși apropiații lor spuneau că Bianca Drăgușanu e fermă în decizia de a-l părăsi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează un cuplu de aproximativ trei ani, timp în care s-au despărțit și împăcat de mai multe ori. Ultima dată și-au spus „adio' după operația ei de lifting facial, asta pentru că afaceristul nu i-a fost alături în perioada de recuperare și a preferat să petreacă într-un club de fițe din Capitală. Apropiații cuplului dădeau de înțeles că Gabi Bădălău își dorește împăcarea cu orice preț, însă s-a lovit de refuzul categoric al blondinei. O sesiune de shopping și lungi discuții par să fi spulberat tensiunile dintre ei, astfel că Gabi Bădălău a publicat o fotografie cu Bianca Drăgușanu, dovadă că l-a primit înapoi în viața ei.

drag16drag16

Citește și: Ce spune Claudia Pătrășcanu despre o împăcare cu Gabi Bădălău, după ce afaceristul a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu: „I-aș oferi…”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au afișat împreună, după ce el a confirmat despărțirea. Ipostaza romantică în care au fost văzuți

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Gabriela Prisăcariu, cât timp Dani Oțil a filmat în străinătate, pentru Power Couple: „O perioadă extrem de grea și de lungă, greu din punct de vedere moral” / EXCLUSIV

Citește și: Oana Matache era căsătorită când l-a întâlnit pe Radu Siffredi: „Nu știa că exist / Îmi răspundea la două zile”. Cum a început relația dintre cei doi

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat

Imediat după despărțire, Gabi Bădălău a scos-o pe Bianca Drăgușanu la cumpărături, într-un magazin de lux din București. Cei doi au mai avut o întâlnire serile trecute și au discutat în mașina afaceristului, după cum se poate observa în fotografiile surprinse de cancan.ro. Nu a durat mult până când milionarul a publicat, pe rețelele de socializare, o imagine cu Bianca Drăgușanu, gest care echivalează cu împăcarea lor.

Surse apropiate cuplului spun că Gabi Bădălău i-ar fi cerut plângând iertarea blondinei, de aceea a și acceptat o întâlnire cu el.

„A rupt-o cu telefoanele, i-a trimis mesaje, a venit la ea la ușă, la biroul ei, a plâns… Până la urmă, Bianca a acceptat să discute cu el', spun sursele cancan.ro.

„I-a și cerut să renunțe la Auday, doctorul care a operat-o'

Tot surse apropiate cuplului au dezvăluit și circumstanțele în care s-a produs împăcarea dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Blodina i-ar fi reproșat iubitului ei că nu îi face cadouri și că i-a trădat încrederea, în perioada de recuperare după operația de lifting facial.

„I-a spus că în viața lui nu există și nici nu a existat nicio antrenoare de fitness, a plâns, i-a promis marea cu sarea. Bianca nu mai are încredere în el, cică poate să-i aducă și luna de pe cer, degeaba! A reproșat că Gabi s-a destrăbălat atunci când ea s-a operat, a mai spus că el nu i-a făcut des cadouri, că ea oricum poate avea tot ce-și dorește, tot ce-i oferă el ea poate cumpăra de două ori și jumătate mai mult, că Gabi a făcut prea puțin pentru ea, că-i face câte o surpriză din an în Paște!', au spus aceleași surse.

Mai mult decât atât, Gabi Bădălău i-ar fi cerut iubitei lui să încheie colaborarea cu medicul estetician Auday Al-Ahmad, după zvonurile că ar forma un cuplu: „I-a și cerut să renunțe la Auday, doctorul care a operat-o și cu care a încheiat un contract. Bianca a refuzat, de altfel, ar fi câștigat deja primii bani pentru promovarea pe care i-a făcut-o medicului, vreo 7-8.000 de euro. Trădarea e mare, nu va putea trece peste ea! Nu ar mai avea cum să meargă relația. Dar, cine știe?'.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton