Bianca Drăgușanu și Victor Slav, împreună și îmbrăcați asortat în prima zi de școală a fiicei lor. Sofia a început clasa întâi

 Calin Maria Bianca
.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, împreună în prima zi de școală a fiicei lor. Cum s-au fotografiat alături de Sofia. Azi este o zi extrem de importantă pentru toți copiii și totodată și pentru părinții lor. De la mic la mare, elevii merg astăzi plini de emoții și entuziasm către prima zi de școală dintr-un nou an școlar. Inclusiv Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au eliberat agenda azi, așa că au fost alături de fiica lor, Sofia, care a intrat în clasa întâi. Iată cum s-au fotografiat alături de fetița lor, în ciuda trecutului tumultuos pe care l-au avut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu și Victor Slav au trăit o frumoasă poveste de iubire. Cei doi s-au și căsătorit, ba chiar au și un copil împreună din rodul iubirii lor. Totuși, lucrurile nu au mai mers foarte bine între ei la un moment dat, astfel că au divorțat. Au trecut 10 ani de atunci, însă de-a lungul timpului au mai fost protagoniștii unor conflicte neașteptate.

whatsapp-image-2023-09-11-at-13.22.05whatsapp-image-2023-09-11-at-13.22.05

Citește și: În ce relații a rămas Bianca Drăgușanu cu Victor Slav la aproape 10 ani de la divorț: „Cam toți se luptă pe pensii alimentare, pe bani, își folosesc copiii ca monedă de schimb”

Citește și: Bianca Drăgușanu, scandal cu mama unei colege de clasă de-ale fiicei sale: „Mă jignea, mi-a zis că data viitoare vine și mă…”. Sofia a trecut clasa întâi

Citește și: Cine este Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la Cuțite, sezonul 12. Și-a pierdut tatăl în urmă cu cinci ani: „Îi dedic această etapă…”

Citește și: Loredana, autoarea crimei din Mangalia, după ce a primit o carte de rugăciuni de la colegele de celulă. Avocat: „Plângea… se roagă pentru Alina”

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, împreună în prima zi de școală a fiicei lor

Deși au avut numeroase momente dificile și replici acide unul la adresa altuia, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au îngropat securea războiului, iar acum au o relație frumoasă și civilizată de dragul fiicei pe care o au împreună. Deși Sofia stă cel mai mult alături de Bianca Drăgușanu, petrece timp de calitate și cu tatăl ei. Cei trei au o relație foarte frumoasă, iar recent au surprins pe toată lumea când au mers împreună în prima zi de școală a fiicei sale, deși amândoi au pe altcineva și și-au refăcut viața.

'Bună dimineața! Noi suntem clasa 1 de astăzi! Vă dorim începuturi superbe!', a scris Bianca Drăgușanu pe pagina ei de Instagram.

Cum s-au fotografiat alături de Sofia

Victor Slav a avut cu siguranță o mulțime de emoții, însă nu le-a lăsat să se vadă. Și-a filmat fiica când se duce cu un buchet frumos de flori către doamna învățătoare, iar totodată i-a făcut și o mulțime de poze, una mai frumoasa ca alta. Ei bine, și pentru că fac totul de dragul fiicei lor, Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu au ezitat și s-au fotografiat alături de fiica lor, formând un tablou de familie perfect.

Bianca Drăgușanu a postat imediat poza, fără a sta pe gânduri, și fără a o interesa dacă postarea ei o să-l supere pe Gabi Bădălău, iubitul ei. Vedeta știe cât de prețioase sunt aceste momente pentru fiica ei, Sofia, și ar face orice pentru fericire ei. Totuși, momentan Victor Slav nu a dat repost la fotografia cu ei trei.

În ce relații a rămas Bianca Drăgușanu cu Victor Slav la aproape 10 ani de la divorț

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, însă în anul 2014, după ce ea a fugit la Paris cu Adrian Cristea fostul său iubit, chiar în timp ce era căsătorită, Victor Slav a divorțat de ea. Ulterior și-au mai acordat o șansă și a venit pe lume Sofia, fiica lor, însă cuplul lor tot s-a destrămat. Chiar și așa, după numeroase episoade deloc plăcute, cei doi au decis că sunt doi oameni maturi, care au un copil împreună și care merită tot ceea ce este mai bun.

„Suntem doi oameni maturi, am rămas în limitele unei prietenii să spun, normale, cu respect. Ne respectăm de dragul copilului, nu ştiu foarte multe cazuri la noi, din ce am văzut cam toți se luptă pe pensii alimentare, pe bani, își folosesc copiii ca monedă de schimb, ceea ce e foarte dureros. Copilul are cel mai mult de suferit dintr-un divorț. Ne știm foarte bine, știm fiecare ce are de făcut, la noi nu s-a pus problema’, a spus Bianca Drăgușanu pentru Playtech.ro.

Mai mult, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că fiica ei se înțelege bine inclusiv cu iubitul ei, Gabi Bădălău, dar și cu iubita fostului ei soț, despre care a avut numai cuvinte de bine.

„Cu actuala lui se înțelege bine pentru că ar fi, nu știu, stupid să nu se înțelege bine. Eu nu cred că el ar alege vreodată o femeie proastă, numai o femeie proastă nu s-ar înțelege bine cu copilul bărbatului cu care stă în casă. Iar cu Gabi se înțelege foarte bine, sunt prieteni, vorbesc, au secrete, ieșim împreună la masă, avem activități împreună. Am fost la mare împreună, suntem ok’, a mai spus Bianca pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton