Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au însoțit fiica în prima zi de școală: „Am mari emoții”. Sofia, de mână cu ambii părinți

.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au însoțit fiica în prima zi de școală. Astăzi, fiica celor doi foști soți a început clasa I și a fost însoțită de ambii părinți la festivitatea de deschidere a anului școlar. Pe rețelele de socializare, aceștia au postat mai multe fotografii împreună cu Sofia. Iată cum au fost surprinși cei doi în această zi extrem de specială!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


După o relație de aproximativ 6 ani, Victor Slav și Bianca Drăgușanu au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au împreună o fetiță, pe Sofia, și fac tot posibilul să fie prezenți în creșterea și educarea fiicei lor, chiar dacă nu mai formează un cuplu. Pentru că fiica lor a început școala, cei doi s-au întâlnit la festivitatea de deschidere și au fost surprinși într-o ipostază înduioșătoare. Sofia și-a ținut ambii părinți de mână și a fost condusă de aceștia până în sala de clasă. Mai mult, Bianca Drăgușanu a postat și un mesaj cu ocazia acestei zile speciale.


Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au însoțit fiica în prima zi de școală. În 2016, cei doi au devenit părinți pentru prima dată. Deși au divorțat, cei doi au rămas în relații bune și sunt prezenți în cele mai importante etape din viața fiicei lor.

Citește și: Victor Slav, primele declarații după ce a fost acuzat că a consumat substanțe interzise, la volan:„În secunda aceea eu nu mi-am dat seama ce înseamnă canabis’


Citește și: Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a fost internată în spital. Ce s-a întâmplat cu Sofia:„A luat o bacterie’

Citește și: Lili Sandu a înlocuit-o pe Adela Popescu și este noua prezentatoare de la „Vorbește lumea':’Sunt extrem de fericită’

Citește și: Jean de la Craiova a recunoscut în direct că a făcut avansuri unor artiste, în timpul căsniciei:'Nu prea pot să…'


Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au însoțit fiica în prima zi de școală

Astăzi, cei doi foști soți s-au reîntâlnit, cu ocazia primei zile de școală a fiicei lor. Pe rețelele de socializare, aceștia au postat mai multe imagini împreună. Cu ghiozdanul în spate și îmbrăcată în uniformă, Sofia și-a ținut ambii părinți de mână, până la intrarea în sala de clasă.

Mai mult, pe contul său de Instagram, Bianca Drăgușanu a susținut că este o zi extrem de emoționantă pentru ea, având în vedere că Sofia a intrat în clasa I.


„Eu astăzi am mari emoții, de nu-mi găsesc cuvintele. Sofia merge la școală. De azi este școlar!’, a susținut blondina.

„Sofia face mereu ceva surprinzător’

Într-un interviu recent, Victor Slav a vorbit despre relația pe care o are cu fiica sa. Acesta a ssținut că Sofia nu încetează să-l surprindă, însă nu este un copil care face prea multe „boacăne’.


„Sofia face mereu ceva surprinzător, este un copil plin de energie și creativ, ceea ce implică multă atenție. Vrea să facă mereu ceva nou, este în continuă acțiune, se plictisește repede. Dar nu pot spune că face boacăne, sunt chestii pe care cred că le face orice copil de vârstă ei. Dacă îi spui că nu are voie ceva, exact acel lucru îl face.

Cel mai des cere și refuz să mă las înduplecat când vine vorba de ciocolată. Oricât ar fi de simpatică atunci când își dorește ciocolată, o refuz dacă depășește o anumită limită. Mereu își dorește o jucărie nouă, aici nu o pot refuza’, a declarat Victor Slav, potrivit kanald.ro.

Sursa foto: Instagram