Bianca Drăgușanu susține că familia ei are de suferit de pe urma notorietății sale: „Mama, când citește ceva rău despre mine, este desfigurată. Mă doare când copilul meu îmi spune...”

.

Bianca Drăgușanu susține că familia ei are de suferit de pe urma notorietății sale. Cel mai tare o doare s-o vadă pe mama ei suferind din cauza articolelor care o pun într-o lumină nefavorabilă. De-a lungul timpului, blondina a ajuns în atenția publicului printr-o combinație de controverse, scandaluri și relații tumultoase. Cel mai recent episod a avut loc când a fost ridicată de mascați, într-un dosar de evaziune fiscală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI


Bianca Drăgușanu a debutat în showbiz în urmă cu mai bine de un deceniu și a devenit cunoscută datorită emisiunii „Din Dragoste’, prezentată de Mircea Radu. În anii ce au urmat, blondina și-a consolidat statutul de vedetă prin apariții constante în emisiuni televizate, reviste sau evenimente mondene. Viața ei amoroasă a fost, de asemenea, mediatizată prin prisma relațiilor cu Cătălin Botezatu, Adrian Cristea sau Victor Slav.

Citește și: Bianca Drăgușanu a dezvăluit de ce s-a trezit, de fapt, cu mascații la ușă: „Oameni incompetenți și au ajuns alți oameni nevinovați să plătească, poate și din vina mea, că…'


Citește și: Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de la divorț: „E mai mult influencer decât tată. Și am făcut un ditamai copilul care seamănă doar cu tac-su și de asta…’

Citește și: Cristian Daminuță și soția sa, Mădălina, s-au despărțit. Cei doi se împăcaseră după ce, în decembrie, fotbalistul a dat-o afară din casă

Citește și: Alex Bodi are o nouă iubită și s-au fotografiat în ipostaze fierbinți, complet dezbrăcați. După despărțire, Ema Uta a plecat într-o vacanță


Bianca Drăgușanu susține că familia ei are de suferit de pe urma notorietății sale

Bianca Drăgușanu tratează cu detașare articolele scrise despre ea, având o experiență de peste zece ani în showbiz, însă familia ei ar avea de suferit din cauza expunerii mediatice. Cel mai mult o afectează s-o vadă pe mama ei suferind de pe urma notorietății sale. Situația ar fi foarte delicată și pentru fiica ei în vârstă de 7 ani.

„Asta doare cel mai tare. Mama. când citește ceva rău despre mine, este desfigurată. Eu nu sufăr de ceea ce scrie, eu sufăr când o văd pe ea că suferă. Eu nu sufăr că oamenii dau cu hate, eu sufăr că văd că suferă copilul meu datorită unor oameni care dau cu hate. Mama fetiței, mama nu știu cui, ce se întâmplă la școală. Sunt prea puternică să mă las afectată de niște vorbe ale unor oameni care nu mă cunosc.


Cine sunteți voi să mă judecați pe mine? De ce mă judecați voi pe mine? Voi aveți o viață perfectă? Întotdeauna păcătosul aruncă primul cu piatra. Pe mine nu asta mă doare. Mă doare când o văd pe mama transformată la față, mă doare când văd copilul meu că vine și îmi spune că s-a făcut o nedreptate. Se face o chestie din asta în care eu sunt afectată și nu prea știu cum să o gestionez’, a mărturisit ea în podcastul lui Bursucu.


„Am văzut-o de multe ori pe mama plângând’

Bianca Drăgușanu spune că mama ei a vărsat multe lacrimi din cauza articolelor care au pus-o într-o lumină nefavorabilă.

„Să mă duc să le spun părinților, să o iau de acolo, să nu o iau. De fiecare dată am zis să stau să mă relaxez, că lucrurile se întâmplă cum trebuie ele să se întâmple. Am văzut-o de foarte multe ori pe mama plângând în urma unui articol. Asta mă doare cel mai tare, că ea s-a chinuit foarte mult cu noi. E o femeie foarte puternică, dar pe cât de puternică e, pe atât de sensibilă e. E foarte afectată și are și ea o vârstă. Ea e cea mai afectată ‘, a adăugat ea.

Sursa foto: Facebook