Bianca Giurcă își vinde rochia purtată în finala emisiunii Insula Iubirii. Cât costă articolul vestimentar: „Îl pun la vânzare pentru că...”

 Ifrim Georgiana
.

Pe rețelele de socializare, Bianca Giurcă a anunțat că vinde ținuta pe care a purtat-o la ultimul bonfire de la „Insula Iubirii', sezonul 7. Este vorba despre o rochie crem și mulată, pe care fosta concurentă a îmbrăcat-o atunci când s-a revăzut cu Marius Moise. Iată cât costă articolul vestimentar și de ce a luat Bianca Giurcă aceatsă decizie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bianca Giurcă și Marius Moise au format unul dintre cele cinci cupluri care și-au testat sentimentele la „Insula Iubirii', sezonul 7. Pe parcursul episoadelor, concurentul s-a apropiat de ispita Oana Monea, în timp ce partenera lui și-a exprimat simpatia față de Alin Simoiu. După cele 21 de zile pe care le-au petrecut în resorturi diferite, Bianca Giurcă și Marius Moise s-au revăzut la ultima ceremonie a focului, unde au decis se separe. Ajunși în România, și-au mai acordat o șansă, însă tensiunile și reproșurile din relație i-au determinat să se separe, din nou.

bi10bi10

Citește și: Bianca Giurcă a recunoscut că este îndrăgostită de ispita Alina Simoiu de la Insula Iubirii: „Mi-aș fi dorit să-mi văd de treaba mea, să nu mă îndrăgostesc…' / Discuție dintre ei nedifuzată la TV

Citește și: Au rămas sau nu împreună Bianca Giurcă și Marius Moise după Insula Iubirii? Ce s-a aflat despre cei doi concurenți

Citește și: Eva Măruță va fi actrița principală într-un film românesc, alături de Alex Bogdan: „O comedie curajoasă pentru părinți”. Când apare pelicula

Citește și: Flavius Nedelea, fostul iubit Anamariei Prodan, primele declarații după ce și-a oficializat relația cu Iulia Sălăgean: „Ne înțelegem extraordinar”

Bianca Giurcă își vinde rochia purtată în finala „Insula Iubirii'

Pe contul de Instagram, Bianca Giurcă a anunțat că vinde rochia pe care a purtat-o în finala emisiunii „Insula Iubirii', contra sumei de 200 de lei. Articolul vestimentar este mărimea S, iar fosta concurentă a ținut să precizeze că numărul de telefon afișat pe site-ul de vânzări nu este al ei.

„Bună, fetelor! Pentru că mi-ați scris atâtea de unde am outfit-ul din finală, m-am gândit să vă ofer ocazia să aveți chiar voi outfit-ul pe care l-am avut eu, așa că de astăzi, îl pun la vânzare. Abia aștept să primesc poze cu rochița mea pe voi, să văd cât de bine vă stă cu ea.

Ca să vă ușurez căutarea, vă pun direct rochia mea din Finală la vânzare. Îmi vând aici rochia pentru ca una din voi să se bucure și să se simtă la fel de bine pe cum m-am simțit eu în ea', a spus ea.

Bianca Giurcă a început o viață nouă la București

După încheierea filmărilor pentru „Insula Iubirii', Bianca Giurcă și Marius Moise au petrecut sărbătorile de iarnă împreună, apoi s-au despărțit. Fosta concurentă a început o viață nouă la București, deși, după cum a susținut în testimoniale, încă este afectată de cele întâmplate și speră la o eventuală împăcare.

Deși a susținut că nu s-a întâlnit cu ispita de care s-a apropiat la „Insula Iubirii', Alin Simoiu a declarat contrariul. Potrivit acestuia, după mutarea Biancăi în București, între ei ar fi avut loc o întâlnire, iar tânăra și-ar fi recunoscut sentimentele.

„Se gândea foarte des la mine și chiar dacă nu mă lăsa să o ajut, nici nu cred că aveam cum pentru că nici ea nu știa ce voia, am continuat să vorbim. Cele mai dure discuții erau cele când ea consuma alcool. Îmi spunea că îi e dor, că mă iubește. Ne-am întâlnit, am luat-o de la o prietenă de acasă, ne-am văzut și am stat de povești. Doar atât', a declarat Alin.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton