Bianca Iordache, fosta iubită a lui Alex Bodi, a născut o fetiță: „Bine ai venit pe lume, inima noastră!” / Tatăl copilului a vizitat-o la maternitate, deși sunt despărțiți

 Ifrim Georgiana
.

Bianca Iordache, fosta iubită a lui Alex Bodi, a născut o fetiță perfect sănătoasă. Pe rețelele de socializare, proaspăta mămică a postat prima fotografie din maternitate, unde apare și tatăl copilului. Relația lor este încheiată de câteva luni, iar ea spunea că își asumă rolul de mamă singură.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Pe contul de Instagram, Bianca Iordache a anunțat că a devenit mamă pentru prima dată. Cu doar câteva luni în urmă, tânăra spunea că își va crește singură fetița, fiindcă s-a despărțit de partenerul ei. Chiar dacă povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit, bărbatul i-a fost alături la maternitate și s-au fotografiat cu fiica lor, ca o adevărată familie.

bi8bi8

Citește și: Bianca Iordache, fosta iubită a lui Alex Bodi, e însărcinată în luna a șaptea, dar s-a despărțit de tatăl copilului ei: „Nu mă făcea fericită și împlinită”

Citește și: Alex Bodi și Bianca Iordache s-au despărțit! „Nu mai am treabă cu ea'

Citește și: Cât a costat a doua rochie de mireasă a Oanei Moșneagu: „Când am văzut prețul…” / Soția lui Vlad Gherman nu și-a făcut rochia la comandă

Citește și: Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, a murit la doar 34 de ani, bolnavă de cancer: „Am plecat! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele…” / Alina Radi și Olguța Berbec i-au scris mesaje de adio

Bianca Iordache, fosta iubită a lui Alex Bodi, a născut o fetiță

Bianca Iordache a anunțat despărțirea de tatăl fetiței ei încă de când era însărcinată. Ea spunea că bărbatul nu o ma făcea fericită și de aceea nu au putut continua relația. În pofida acestui deznodământ, el i-a fost alături în momentul nașterii și s-au fotografiat împreună la maternitate. În imagine este surprinsă și fiica nou-născută.

„Bine ai venit pe lume, inima noastră', a transmis Bianca Iordache, pe contul său de Instagram.

Bianca Iordache: „Am decis să fiu mămică singură'

Pe când era însărcinată în ultimul trimestru, Bianca Iordache spunea își va crește singura fetița. Ea era despărțită de tatăl copilului în momentul când a afla că va deveni mamă și au decis să mai acorde o șansă poveștii lor de dragoste. Relația nu a mers, iar cei doi s-au separat din nou. În 2021, tânăra a format un cuplu cu Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

„Am decis să fiu o mămică singură pentru că relația cu tatăl ei nu mă făcea fericită și împlinită, așa că nu am de ce să stau unde nu sunt bine! Sarcina nu a fost programată, dar a fost dorită și s-a întâmplat când ne așteptam cel mai puțin. Este un copil dorit și va fi cea mai fericită fetiță din lume. Însă, consider că mai bine ne despărțim decât să trăim într-o o situație care nu ne împlinește.

Nu regret nimic pentru că tot ce s-a întâmplat a fost să fie și se întâmplă cu un motiv! Doar Dumnezeu știe de ce!', a declarat Bianca Iordache pentru fanatik.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton