Bianca Mitroi și Robert Braia continuă scandalul și după Insula Iubirii. O filmare recentă îi surprinde la domiciliul lui, în toiul nopții: „Zice că sunt criminal de pisici și tot ea vine la mine. O să sun la Poliție” / „Nu vreau să încep un proces cu tine”

 Ifrim Georgiana
.

Bianca Mitroi și Robert Braia continuă scandalul și după Insula Iubirii. La ultima ceremonie a focului, cei doi au avut o discuție aprinsă, și-au adresat cuvinte grele și fost cât se poate de clar că s-au despărțit. Pe un ton grav, concurenta a afirmat că nu-și dorește să-l mai vadă pe fostul ei iubit, cercetat penal după ce i-a aruncat pisicile de la balcon. Recent, aceștia s-au reîntâlnit la Craiova, în toiul nopții, și au fost protagoniștii unui amplu conflict.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Robert Braia și Bianca Mitroi au fost eliminați de la Insula Iubirii, însă rămân în atenția publicului. Încă de la prima ediție, cei doi s-au remarcat prin prisma problemelor nerezolvate dintre ei. Cu ochii în lacrimi, tânăra a povestit că iubitul i-a aruncat pisicile de la balcon din cauza geloziei. În final, cuplul a părăsit Thailanda, cei care i-au votat considerând că testul nu mai este relevant pentru ei.

vlcsnap-2024-07-30-17h39m11s382vlcsnap-2024-07-30-17h39m11s382

Citește și: 'Are probleme psihice, a recurs de multe ori la acte de violență. Pentru mine este mort și…'. Ce și-au reproșat Bianca Mitroi și Robert Braia la ultima ceremonie a focului, înainte să plece acasă de la Insula Iubirii

Citește și: Drama prin care trece Bianca Mitroi, după difuzarea primelor episoade de la Insula Iubirii: „Am cedat fizic și psihic. Mi-aș fi dorită să nu fi participat. Mă afectează, îmi pare rău…'

Citește și: Cine este tatăl lui David Popovici și cu ce se ocupă. E expert în marketing

Citește și: Cum arată vila lui Marcel de la Insula Iubirii. Are piscină, jacuzzi și saună: „Mi-am cumpărat casă să mă simt ca la Tenerife. Aici vezi sumpsetul și…'

Bianca Mitroi și Robert Braia continuă scandalul și după Insula Iubirii

Odată eliminați de la Insula Iubirii, Bianca Mitroi și Robert Braia și-au mutat conflictul pe platforma TikTok. Pentru a-și spăla imaginea după acuzațiile halucinante, concurentul a postat un videoclip ce o surprinde pe fosta lui iubită în timp ce îi vandalizează mașina cu o cărămidă.

Recent, Robert Mitroi a șocat publicul cu o altă filmare. Fosta lui iubită i-a făcut o vizită în toiul nopții, la Craiova, pentru a-și recupera restul lucrurilor lăsate la el. Întâlnirea a fost destul de tensionată, iar Bianca a fost rugată, în repetate rânduri, să părăsească apartamentul. Văzând că nu are sorți de izbândă, Robert o amenință că va chema Poliția.

„Ia să vedem cine a venit la mine la ușă. Ooo, Bianca. Lucrurile ei sunt deja afară, uitați, asta a avut la mine', spune concurentul.

„Robert, sunt niște lucruri dintre noi. Sunt niște lucruri private', îi răspunde ea.

„Nu mai vreau să am nicio legătură cu tine. Te rog frumos să părăsești apartamentul', adaugă Robert.

„Nu ai cum să faci publică viața noastră', insistă ea.

„Te rog să părăsești apartamentul. Este ora 1 noaptea, nu mai doresc să ne certăm, o să sun la Poliție', o amenință Robert.

„Nu am nevoie de un război cu tine. Te rog frumos să închizi telefonul', a mai spus Bianca.

„Zice că sunt criminal de pisici și tot ea vine la mine', a spus el.

„Robert, nu vreau să încep un proces cu tine, nu vreau să mă duc la Poliție', a mai spus Bianca.

Bianca Mitroi și Robert Braia au plecat despărțiți de la Insula Iubirii

La ultima ceremonie a focului, Robert Braia și Bianca Mitroi nu s-au salutat și nici nu au vrut să se privească în ochi. Fără a comunica unul cu altul în primă fază, cei doi au răspuns la întrebările lui Radu Vâlcan, exprimându-și sentimentele pe care le au unul față de celălalt.

„Nu o mai recunoșteam sincer. Clar, ne vedem pentru ultima dată aici. In imagini mi-am dat seama că Bianca este o persoană care, indiferent cât de mult am ținut unul la altul, că am împărțit un pat, o masă, indiferent de tot lucrurile astea, ea a acceptat ca eu să primesc tot felul de jigniri. După ce am primit acele jigniri de la o ispită, ea și-a pus capul pe umărul lui. Ea nu a venit aici să își arate iubirea față de mine, ci să își exprime nemulțumirea', a spus Robert Braia.

Mai apoi, Bianca Mitroi a declarat că, deși au stat puțin la Insula Iubirii, și-a dat seama ce fel de om este Robert Braia și nu vrea lângă ea o astfel de persoană.

„Nu îmi doresc să-l mai privesc niciodată în ochi. Mi-am dat seama în tot acest timp ce fel de om este și pentru mine nu mai există. O să vreau să te privesc și să te uiți în ochii mei pentru ultima dată. Vreau să-ți spun tot ceea ce am de spus', a spus Bianca Mitroi.

Sursa foto: Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton