Bie Adam și Mikey au fost eliminate de la „America Express”: „Să nu transformăm asta într-o înmormântare”

 Ifrim Georgiana
.

În ultima ediție a emisiunii „America Express', trei echipe au intrat în cursa pentru ultima șansă. Este vorba despre Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Bie Adam și Mikey. Cea de-a șaptea etapă pe Drumul Aurului a fost plină de adrenalină și provocări, căci misiunile au avut un grad de dificultate crescut. Deznodământul a fost unul neașteptat, Bianca Adam și mama acesteia fiind cele care au părăsit competiția. Iată ce mesaj a transmis vloggerița după eliminare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Bie Adam și mama acesteia, Mikey, au fost eliminate de la „America Express', în ediția 28 a emisiunii. Ultima misiune s-a dovedit a fi extrem de dificilă pentru cele două concurente, care s-au certat pe drum și și-au adresat replici acide. Acestea au ajuns ultimele la Irina Fodor și au constatat că vulturul era roșu, ceea ce înseamnă eliminarea lor din competiție. Pe rețelele de socializare, vloggerița a postat un mesaj emoționant legat de experiența din cadrul reality show-ului, dar și despre modul în care s-a schimbat relația cu mama ei.

bi9bi9

Intrată în cursa pentru eliminare, echipa formată din Bie Adam și Mikey este cea care părăsește competiția. În timpul emisiunii, vloggerița și-a păstrat calmul și a încercat să nu se lase cuprinsă de emoții. Ulterior, aceasta a postat un mesaj pe contul ei de Instagram, unde a vorbit despre lecțiile învățate în timpul reality show-ului, dar și despre modul în care s-a schimbat relația cu mama ei.

Citește și: Bie Adam de la America Express a plecat de acasă la 18 ani. De ce a apelat la psiholog: „Aveam multe episoade în care plângeam și…”

Citește și: „M-am întors cu 43 de kg”. Cum s-a schimbat relația dintre Bie Adam și mama ei, după America Express

Citește și: Survivor România 2023. DOC s-a certat cu Remus Boroiu și Kamara

Citește și: Soţia lui Ed Sheeran, diagnosticată cu o tumoră în timp ce era însărcinată: „Eram într-o spirală de frică, depresie și anxietate”

Bie Adam și Mickey părăsesc competiția „America Express'

Dintre cele echipe intrate în cursa pentru ultima șansă, Bie Adam și Mickey au fost cele care au ajuns ultimele la Irina Fodor, iar vulturul a fost roșu. Astfel, cele două concurente au fost eliminate din competiție. Vizibil emoționate, acestea și-au păstrat calmul și au susținut că nu vor uita niciodată această experiență unică.

„Să nu transformăm asta într-o înmormântare', a spus vloggerița.

În ultimele ediții, vloggerița spunea că a ajuns la capătul puterilor și a avut mai multe discuții tensionate cu mama ei. Drumul anevoios, oboseala, nervii acumulați și stresul legat de o posibilă eliminare le-a făcut pe cele dăuă să își piardă răbdarea pe traseu, motiv pentru care nu au mai dat randament în timpul probelor.

Ce mesaj a transmis Bie Adam după eliminarea de la „America Express'

Pe contul de Instagram, Bie Adam a postat un mesaj referitor la experiența de la „America Express'. Vloggerița a recunoscut că a trecut prin toate emoțiile și că a învățat lecții prețioase pe parcursul emisiunii.

„Am ajuns în orașe periculoase, am mers în benele mașinilor, am fost acoperite de jeg din cap până în picioare, cu zilele, am făcut cunoștință cu sute de străini cu inima mare și le-am ascultat poveștile, am mâncat din voința oamenilor cu inima mare, o dată pe zi sau poate deloc în unele zile, am dat interviuri până când aproape adormeam una peste cealaltă, am dormit pe jos, am simțit extazul și dezamăgirea, am avut crize de râs și ne-am înfuriat când nu ne ieșeau lucrurile pentru că spiritul competiției e mai puternic decât ne așteptam amândouă, ne-am certat și imediat după ne-am împăcat, am învățat împreună multe lecții despre puterea prezentului, dar cel mai important este că am făcut toate astea împreună', a scris Bie Adam pe Instagram.

Cum s-a schimbat relația dintre Bie Adam și mama ei

În mesajul făcut public, Bie Adam i-a dedicat câteva rânduri și mamei sale, cea care i-a fost coechipieră la „America Express'. Se pare că experiența aceasta le-a consolidat și mai mult relația mamă-fiică și le-a oferit amintiri de neuitat.

„Nu puteam sa-mi imaginez un coechipier mai potrivit, care sa ma ridice mai bine, care sa-mi inspire atat de multă determinare și care sa ma facă sa ma simt mai safe decât o face mama.Te iubesc din toată inima și îți mulțumesc ca ai ales sa iei parte cu mine la cea mai tare experiența.

Cea mai intensa, obositoare, antrenantă, periculoasa, extremă si transformatoare aventura din viața noastră, America Express, se încheie aici. Sunt recunoscătoare pentru toate amintirile pe care le-am adunat impreuna cu cea mai cool ființa pe care o cunosc', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton