Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii are o nouă iubită, după despărțirea de Claudia Florescu. De ce nu se afișează împreună: „Este persoană publică”

.

Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii are o nouă iubită și a făcut, pe platforma TikTok, primele declarații despre schimbările din viața sentimentală. Deocamdată, fostul concurent nu dorește să-și expună partenera în mediul online, ținând să precizeze că este o persoană publică. Iată cum i s-a schimbat viața lui Bogdan Cîrlan de la încheierea filmărilor pentru reality show-ul de la Antena 1!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Bogdan Cîrlan și Claudia Florescu au format unul dintre cele cinci cupluri care și-au testat relația la „Insula Iubirii’, sezonul 7. Deznodământul show-ului a fost unul emoționant, căci cei doi au plecat logodiți din Thailanda, pregătiți să-și întemeieze o familie. La câteva luni distanță, relația lor s-a încheiat, din dorința brunetei, care nu a văzut schimbările pe care și le dorea la partenerul ei. Între timp, Bogdan Cîrlan și-a refăcut viața amoroasă și a făcut primele declarații despre noua lui parteneră, care îl susține și îl acceptă așa cum este.


Citește și: Ce a făcut Bogdan Cîrlan de la Insula iubirii cu inelul pe care îl avea pregătit pentru iubita lui, Claudia Florescu: „L-am lăsat la…'

Citește și: Cine este Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii 2023. Este pasionat de tatuaje și lucrează ca hairstylist

Citește și: De ce a ajuns Radu Ille în spital, pe perfuzii: „Am lucrat timp de 8 ani în mină, unde am văzut și sânge…'. Cu ce probleme de sănătate a rămas


Citește și: Doinița Oancea are un nou iubit. Cei doi au fost surprinși de paparazzi în timp ce se sărutau, la ceas de seară: „Sunt bine, înaintez în viață…’

Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii are o nouă iubită

Într-un live pe platforma Tik Tok, Bogdan Cîrlan a răspuns curiozităților fanilor, între care și cele legate de viața sentimentală. Fostul participant la „Insula Iubirii’ a recunoscut că are o nouă iubită, după despărțirea de Claudia Florescu. Tânărul a făcut o paralelă între relația anterioară și cea actuală, punctând că cea care i-a cucerit inima nu încearcă să-l schimbe și îl acceptă exact așa cum este.


„Noua mea iubită mă susține din toate punctele de vedere, dar nu financiar, așa cum poate crede foarte multă lume. Noua mea iubită sau cum vreți voi să-i spuneți mă acceptă fix așa cum sunt eu, a spus că ea nu vrea să mă schimbe cu absolut nimic, că ea s-a îndrăgostit de mine fix așa cum sunt eu. Ea mă respectă și mă acceptă fix așa cum sunt eu’, a declarat el.


De ce nu se afișează Bogdan Cîrlan de la „Insula Iubirii’ cu noua iubită

Deocamdată, Bogdan Cîrlan nu intenționeză să-și expună relația în mediul online, din dorința noii iubite, care este persoană publică. Totuși, în viitorul apropiat, cei doi vor posta fotografii de cuplu, fără a fi încercați de resentimente sau regrete.

„Nu am voie să pun momentan poze cu iubita mea, pentru că este persoană publică. Când o să fie ok să ne afișăm și să punem pozele respective sau să apărem împreună, atunci o vom face fără nicio problemă, fără regrete, fără nimic’, a spus concurentul de la Insula Iubirii.

Sursa foto. Facebook