Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii a slăbit enorm după despărțirea de Claudia Florescu: „Nu era noapte să nu plâng. S-a consumat iubirea...”. În ce relații sunt astăzi

.

Bogdan Cîrlan a devenit cunoscut după participarea la Insula Iubirii, sezonul 7, unde el și fosta iubită, Claudia Florescu, și-au testat relația. Deși au părăsit emisiunea logodiți, povestea de dragoste a fost sortită eșecului, iar fostul concurent s-a arătat foarte afectat de acest deznodământ. A plâns nopți la rând și a slăbit 20 de kilograme din cauza suferinței.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI


Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan s-au numărat printre cuplurile participante la Insula Iubirii, sezonul trecut. În ciuda tentațiilor și a ispitelor, cei doi au demonstrat că formează un cuplu puternic și au rămas împreună la finalul show-ului. Convins că și-a găsit sufletul pereche, Bogdan Cîrlan a cerut-o în căsătorie pe Claudia Florescu, iar ea a acceptat să-i fie soție. Din păcate, relația s-a încheiat la scurt timp după ce au revenit în România.

Citește și: Bogdan Cîrlan de la Insula iubirii, acuzat că a trăit pe banii Claudiei Florescu când au fost împreună: „M-a ajutat din toate punctele de vedere'


Citește și: Angie Moisescu neagă relația cu Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii. De ce nu-l consideră un potențial partener: „Tot vorbea despre fosta lui iubită și am simțit că nu este vindecat’

Citește și: Cum arată Narcisa Birjaru la trei ani de când a câștigat Chefi la Cuțite. A împlinit 27 de ani și a surprins fanii cu apariția ei: „Vă mulțumesc tuturor pentru urări!’

Citește și: De ce s-au despărțit Ramona Gabor și Gabi Bădălău în urmă cu 12 ani. Au avut o relație tumultuoasă, cu multe certuri, împăcări, aventuri și teste de fidelitate / Acum, cei doi au ieșit în oraș precum vechi amici


Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii a slăbit enorm după despărțirea de Claudia Florescu

La un an de când a participat la Insula Iubirii, Bogdan Cîrlan a revenit cu un „update’ al vieții sale.

„Am încercat cât mai mult să mă pun eu pe primul plan și să mă regăsesc pe mine, dacă pot spune așa. Participarea mea la Insula Iubirii a fost o aventură. A trebuit să îmi dau seama prin această participare cum trebuie să fiu eu ca și bărbat’ a mărturisit Bogdan în prima parte a interviului, potrivit a1.ro.


El spune că nu regretă experiența și s-a arătat dispus să participe în calitate de ispită.

„Insula Iubirii chiar ajută un cuplu foarte, foarte mult. Cred că dacă nu participam la emisiune, mai rămâneam împreună probabil o perioadă lungă, dar cred că ne mințeam foarte mult. (…) S-a consumat iubirea pe care noi am avut-o’, a mai spus el.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-am revenit’

Bogdan Cîrlan spune că l-au legat sentimente puternice de Claudia, dar n-a făcut vreun pas spre împăcare.


„Sentimentele încă mai erau din partea mea și partea ei, dar nu mi-a venit niciodată în cap să fac pasul acesta, să mă duc la ea să vorbim’, a precizat bărbatul. În perioada de după despărțire, acesta a slăbit aproximativ 20 de kilograme: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu și îmi mulțumesc mie în primul rând că mi-am revenit și că am ajuns la 90 de kilograme’.


În ce relații sunt acum Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan

Fostul concurent a fost foarte afectat după despărțire și multe nopți a plâns de dorul Claudiei. În prezent, cei doi păstrează legătura, iar Bogdan are grijă de cățelul lor, Boy, atunci când ea îi cere ajutorul.

„Cred că a plâns Bogdan mai mult acasă decât a plâns pe insulă. Am plâns, nu pot să zic „nu’! Cred că aveam în fiecare seară momente de genul, așa simțeam că pot să mă desfășor și să pot să scot din mine o durere, un dor, orice.


După insulă am plâns, cred că nu era noapte să nu plâng, să mă bag la somn și să nu plâng. Noapte, zi, nu conta, ori veneam acasă și mă apucă direct așa din start. Acum nu mai plâng. Și dacă aș vrea să mai plâng, cred că nu pot să mai plâng’, a povestit Bogdan emoționat.

Sursa foto: Facebook