Cine este Bogdan Drăghici, președintele asociației T.A.T.A., acuzat de viol! A fost implicat în scandaluri cu numeroase vedete!

.

Bogdan Drăghici, președintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A), a fost recent reținut de polițiști sub acuzația de viol, presupusa lui victimă fiind chiar fiica sa vitregă. Aceasta este doar picătura care a umplut paharul, deoarece controversatul personaj a fost implicat în numeroase scandaluri cu vedete autohtone!


Acum câțiva ani, Bogdan Drăghici, apărătorul din oficiu al tuturor tăticilor, era cap de afiș prin nenumărate emisiuni TV, unde se discuta soarta unor minori ale căror familii se destrămaseră. Evident, acesta a intrat destul de repede în conflict cu unele vedete autohtone aflate în divorț la vremea respectivă. Iată cu cine a intrat în conflict controversatul personaj, acest apărător pro bono al drepturilor taților și copiilor, care acum este arestat sub acuzația de viol!

Bogdan Drăghici, acuzații dure la adresa Monicăi Columbeanu


Probabil vă amintiți că, în 2010, Monica Columbeanu a adoptat la distanță un băiețel (Alex-Gabriel), de la centrul de plasament Jiului, din Capitală. Atunci, Bogdan Drăghici, în calitate de președinte al asociației T.A.T.A., a cerut autoritățile să verifice modalitatea prin care soția lui Irinel Columbeanu a reușit atât de repede să adopte copilul. Ulterior, a acuzat-o pe Monica Columbeanu că îl trata pe micuț ca pe un animal de companie, menit să o distreze pe Irinuca, fiica vedetei, scrie click.ro.


„E şocant că, deşi băieţelul mai are un frate în centrul de plasament, Monica a ales să-i separe pe copii, plăcându-i doar micuţul Alex Gabriel. E nociv ca cei doi copii să aibă parte de tratamente diferite. Copilul pare a fi tratat ca o păpuşă vie sau ca un animal de companie atât de mama Monica, cât şi de fiica acesteia. Practic, a închiriat un tovarăş de joacă pentru fiica sa. Şi a ales un copil şi aşa vulnerabil şi lipsit de afecţiunea permanentă a unor părinţi. Copilului i se creează aşteptări false, acesta numind-o deja mama’, după prima vizită la moşia de la Izvorani’, declarase atunci Bogdan Drăghici. Monica Columbeanu a evitat orice conflict, refuzând să comenteze.


Nu a scăpat nici Irinel Columbeanu…

Nu a durat mult până ce Bogdan Drăghici l-a atacat și pe Irinel Columbeanu, când acesta se afla în proces de divorț și solicitase custodia Irinei. Scandalul a fost atât de mare, încât situația Irinei a fost dezbătută chiar de către Comisia pentru Drepturile Omului din Camera Deputaților, care i-a audiat pe inspectorii sociali care se ocupau de cazul Irinucăi. Atunci, Bogdan Drăghici l-a acuzat pe Irinel Columbeanu că nu ştie să aibă grijă de fiica sa şi că profită de relaţiile tatălui său. „Acest comportament de beizadea trebuie să înceteze. Autorităţile nu pot fi preşul unui om care nu stie să aibă grijă de propriul copil’.


Bogdan Drăghici versus Silviu Prigoană

Pe Silviu Prigoană, președintele Asociației T.A.T.A. l-a căutat personal pentru a media conflictul dintre el și Adriana Bahmuțeanu, soția lui (acesta fiind contactat pentru mediere de către Adriana). Evident, Silviu Prigoană l-a refuzat și ulterior l-a dat în judecată pe președintele Asociației T.A.T.A. pentru defăimare. „Adriana Bahmuțeanu mi-a cerut să o ajut în calitate de mediator și i-am prezentat lui Silviu Prigoană un set de soluții care să fie în favoarea ambelor părti. I-am propus să existe, în primul rând, o întâlnire între ambele părți, pentru a se conveni la niște măsuri în ceea ce-i privea pe cei doi copii.


I-am sugerat o consiliere parentală, să vină în instanță și să-și spună temerile, să se gândească la niște soluții pentru minori și l-am rugat să se asigure dacă micuții sunt îngrijiți corespunzător, prin trimiterea unor persoane apropiate în casa soției. M-a refuzat categoric, ba chiar mi-a spus că nu-i trebuie lui mediere, pentru că el este Silviu Prigoană și orice instanță din țara asta îi va da dreptate, îi va încredința copiii, iar doamna Adriana va înfunda pușcăria’, declara la vremea aceea Drăghici.


Tărăboi ca la ușa cortului cu Magda Ciumac

Cum devenise deja o autoritate în domeniu, Bogdan Drăghici aproape că s-a simțit obligat să se implice în scandalurile din showbiz. Drept urmare, s-a făcut remarcat și la divorțul soților Magda și Tolea Ciumac, faimoși la vremea respectivă. Drăghici a făcut circ chiar la Judecătoria sectorului 3, unde a descins chiar la unul dintre termenele procesului de divorț dintre cei doi.

Acolo, președintele Asociației T.A.T.A. a cerut în fața presei crearea unor camere speciale în penitenciare, unde deținuții să-și poată întâlni copiii într-un mediu care să nu-i afecteze emotional pe cei mici. Magda Ciumac a luat imediat atitudine: „Vrea doar să-și facă reclamă. Dacă vrea publicitate, să și-o facă pe spatele altcuiva, nu pe al meu! Să se ducă la televiziuni, nu să vină la procesul meu de divorț’, a punctat ea.


În război și cu Luminița Anghel

În 2008, Bogdan Drăghici, îi cerea Luminiței Anghel, în calitate de  delegat al Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor – T.A.T.A., să dea dovadă de „minimă decență' și să se retragă din cursa electorală pentru Parlament, unde candida pentru un post de deputat din partea PSD. „Exemplul dat de aceasta societății românești este deosebit de nociv, ipocrizia domniei sale atingând în aceste zile cote paroxistice', spunea atunci Drăghici.


Artista era acuzată că „și-a târât prin studiouri TV copilul și l-a traumatizat grav prin ejectarea din viața minorului a propriului tată'. Întâmplător sau nu, Marcel Pușcaș, fostulsoț al Luminiței, era înscris în asociație, cei doi fiind părinții unui copil înfiat, David. El și Drăghici o acuzau pe Luminița Anghel că că și-ar fi manipulat copilul ca să refuze să-și vadă tatăl. „O mamă care-și chinuie fostul soț, folosind copilul pe post de armă și otrăvindu-i sufletul fiului său se descalifică nu numai ca potențial parlamentar, ci și ca părinte și om', scria în comunicatul T.A.T.A.