Bogdan Ionescu și-a oficializat relația cu Raluca Paraschiv. Cu ce se ocupă noua lui iubită și în ce ipostaze romantice s-au afișat: „Un an plin de bucurii”

.

După ce s-a despărțit de Sheila, Bogdan Ionescu, fostul ginerele al lui Traian Băsescu, s-a afișat tot mai des în compania Ralucăi Paraschiv. În noaptea dintre ani, cei doi au publicat primele imagini de cuplu pe rețelele de socializare, care îi surprind în ipostaze romantice. Iată cine este și cu ce se ocupă noua iubită a lui Syda!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În vara anului trecut, au luat naștere primele zvonuri referitoare la relația dintre Bogdan Ionescu, cunoscut în showbiz drept Syda, și Raluca Paraschiv. Cei doi s-au afișat împreună la nunta cuplului Maria Constantin – Robert Stoica, acolo unde afaceristul a făcut dedicații fără număr. Au preferat să păstreze discreția până în noaptea de Revelion, când au publicat primele imagini în calitate de cuplu, confirmând speculațiile din ultimele luni.

bog112bog112

Citește și: Bogdan Ionescu a divorțat de Sheila și s-a afișat cu noua iubită, în timp ce se sărută. Cine este bruneta care l-a cucerit pe Syda

Citește și: Bogdan Ionescu și Sheila s-au despărțit? Syda a apărut cu o altă femeie la nunta Mariei Constantin și i-a făcut numeroase dedicații / Indiciile care arată că s-a produs ruptura între ei

Citește și: De ce nu-și reface Alina Sorescu viața după despărțirea de Alexandru Ciucu: „Sunt într-un proces de divorț. Nu este cazul să…'

Citește și: Dana Rogoz și-a ajutat familia cu bani, în copilărie, când filma pentru Abracadabra: „Făceam economii și mâncam supe la plic în cameră. Mama a fost…'

Bogdan Ionescu și-a oficializat relația cu Raluca Paraschiv

Bogdan Ionescu a petrecut Revelionul cu iubita lui, Raluca Paraschiv, la un hotel de lux din Poiana Brașov. Tot atunci, tânăra a publicat câteva fotografii cu afaceristul, care îi surprind în ipostaze romantice și foarte eleganți. În timp ce ea a purtat o rochie neagră, mulată, Syda a optat pentru un costum negru, cu cămașă și papion.

Într-una dintre poze, Raluca Paraschiv îl sărută pe obraz pe Bogdan Ionescu, ipostază care spulberă incertudinile privind natura relației lor.

„La mulți ani 2024! Un an nou plin de bucurii, sănătate și reușite!', e mesajul pe care l-a transmis Raluca Paraschiv, la pozele cu Bogdan Ionescu.

Cu ce se ocupă Raluca Paraschiv, iubita lui Bogdan Ionescu

Raluca Paraschiv, noua iubită a lui Bogdan Ionescu, este de profesie make-up artist. În trecut, a fost căsătorită cu Alex Anton, însă mariajul s-a încheiat după numai 4 luni. Din rodul iubirii lor a rezultat un băiețel, iar tânăra mai are o fiică dintr-o căsnicie anterioară.

De cealaltă parte, Bogdan Ionescu a intrat în atenția publicului datorită căsniciei cu fata cea mică a fostului președinte al României Traian Băsescu. Din mariajul cu Elena Băsescu, încheiat în 2016, afaceristul are doi copii (Sofia Anais şi Traian Junior). Bogdan Ionescu a mai avut o relație cu Sheila, care i-a dăruit o fiică în ianuarie 2022.

Despre relația cu Elena Băsescu, Bogdan Ionescu a declarat: „Relația pe care o am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități, și anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais și Traian Jr. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și minivacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet', a mărturisit acesta pentru Playtech.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton