Bogdan Mocanu, după ce Jador și Oana Ciocan au anunțat despărțirea și apoi au fost suprinși împreună în club: „Cred că un copil o să îl facă mai responsabil. Se potrivesc foarte bine și reușește să îl tempereze”

 Miniosu Alexandra
.

Bogdan Mocanu a făcut declarații surprinzătoare după ce Jador și Oana Ciocan au anunțat despărțirea și apoi au fost suprinși împreună în club. Cei doi, Jador și Bogdan, s-au împăcat de curând, astfel că fiecare e la curent cu planurile celuilalt de viitor. Bogdan Mocanu pare că o vede potrivită pe fosta concurentă Survivor România pentru amicul lui și, în opinia lui, „a trecut testul'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Bogdan Mocanu și Jador s-au împăcat, după un an în care nu și-au vorbit. Acum, cel dintâi face declarații neașteptate în contextul zvonurilor cum că amicul lui s-ar fi răzgândit și ar fi renunțat la nunta cu Oana Ciocan, de care s-ar fi despărțit. Într-un interviu pentru Fanatik, Bogdan Mocanu a dezvăluit de ce s-a certat cu manelistul și că e curios să-și vadă prietenul în postura de tată.

jador-27jador-27

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, între Jador și Oana Ciocan după ce au anunțat despărțirea și apoi au fost suprinși împreună în club: „A decis că așa este mai bine pentru el. Îi respect decizia…'

Citește și: Decizia Oanei Ciocan după ce Jador a anunțat că s-au despărțit: „De acum încolo, viața mea…'. Au fost fotografiați împreună în club, dar nu au confirmat împăcarea

Citește și: Ce diagnostic crunt a primit Emily Burghelea din partea medicilor, după accidentul din Mauritius. S-a fotografiat rasă în cap, înainte de operație: „Nu mă recunosc. Nimic din jurul meu nu este normal acum…”

Citește și: Laurențiu Reghecampf o acuză pe Anamaria Prodan că a înscenat bătaia dintre ei, acum doi ani. De ce se afla, de fapt, în fața casei din Snagov: „A premeditat asta. Să îl aduci pe unul să filmeze și apoi să întrebi dacă…'

Bogdan Mocanu, după ce Jador și Oana Ciocan au anunțat despărțirea și apoi au fost suprinși împreună în club

Legat de perioada în care nu și-au vorbit, Bogdan Mocanu a mărturisit că a luat această decizie atunci pentru că au existat unele lucruri care l-au deranjat la amicul său. Acum, însă, se pare că au șters totul cu buretele și au mai dat o șansă prieteniei lor.

„Au fost mai multe chestii care m-au deranjat și s-au adunat în timp', a spus Bogdan Mocanu pentru sursa menționată.

Întrebat dacă Jador se mai însoară, Bogdan Mocanu a susținut că nu știe, dar e sigur că amicul lui își dorește asta. De asemenea, e curios să-l vadă pe manelist în ipostaza de tată, deoarece consideră că doar un copil ar putea să-l facă mai responsabil.

„Nu știu când se va însura, dar știu că își dorește foarte mult asta, iar eu îi voi fi alături, cu siguranță. Sunt curios cum i-ar sta ca tată! Își dorește foarte mult un copil. Cred că un copil o să îl facă mai responsabil, sunt perfect sigur de asta', a mai susținut prietenul lui Jador.

Bogdan Mocanu, despre Oana Ciocan: „Are răbdare cu el. Din partea mea, a trecut testul!'

Atunci când a fost întrebat dacă i se pare schimbat Jador de când e cu Oana Ciocan, Bogdan Mocanu a mărturisit că nu l-a văzut de cât o dată diferit, iar asta se întâmpla în trecut.

„Nu l-am văzut decât o singură dată diferit față de cum l-am cunoscut. Când s-a întâmplat asta, am renunțat la prietenia cu el. Dacă va rămâne același om cu suflet bun și prost de gură toată viața, vom fi ok', a mai susținut Bogdan Mocanu.

Cât despre Oana Ciocan, deși Bogdan Mocanu nu a vrut să se pronunțe dacă aceasta este sau nu potrivită pentru Jador, susține că ea reușește să-l tempereze pe amicul său.

„Nu decid eu dacă e potrivită pentru el, însă din ce văd, se potrivesc foarte bine și reușește să îl tempereze. Are răbdare cu el. Din partea mea, a trecut testul!', a adăugat el.

În încheiere, Bogdan Mocanu a spus că deși își dorește și el foarte mult să aibă un copil, nu vede să se întâmple asta în viitorul apropiat.

„Deși îmi doresc și eu la fel de mult să am un copil, nu prea văd asta realizabil în viitorul apropiat. Nu văd să se întâmple, deocamdată, ceva de genul', a conchis acesta.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton