Bogdan Vlădău, mesaj cu subînțeles după ce s-a vehiculat că divorțează de Gina Chirilă: „Tu nu minți, nu folosești oameni, nu înșeli...” / Pe contul lui încă apar fotografii cu ea

.

Pe rețelele de socializare, Bogdan Vlădău a avut o primă reacție după apariția zvonurilor privind divorțul de Gina Chirilă. Fostul model a șters toate pozele în care apăreau împreună și a postat mai multe mesaje care i-au condus pe fani la concluzia că s-a separat de tatăl fiicei sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Povestea de iubire dintre Bogdan Vlădău și Gina Chirilă s-a înfiripat în urmă cu 11 ani. În 2020, cei doi au devenit părinți, după ce fostul model a adus pe lume o fetiță. Invitați în podcastul găzduit de Cătălin Măruță, aceștia au recunoscut că relația lor nu a fost doar lapte și miere, fiindcă a existat un episod de infidelitate din partea artistului. În ultimele săptămâni, postările Ginei Chirilă păreau să indice că s-a despărțit de Bogda Vlădău.

bog14bog14

Citește și: Gina Chirilă, prima reacţie după ce s-a zvonit că a divorțat de Bogdan Vlădău: „În alt univers, l-aș fi lovit în față pentru lipsa de respect”. În trecut, i-a iertat infidelitatea soțului ei

Citește și: Gina Chirilă a fost curtată de Andrew Tate, în trecut: „O invita în locuri, știa că e într-o relație. Îi spunea că…' / Bogdan Vlădău susține că există un singur bărbat cu care lăsa-o pe soția lui să-l înșele

Citește și: Cosmin Natanticu și Eliza și-au luat casă în Tunari: „Curtea are vreo 400 de metri, casa nu e mare, are un singur nivel”

Citește și: Laura Cosoi a dezvăluit cum a cucerit-o soțul ei, acum 12 ani: „A fost prima dată în viață când m-am relaxat total. O femeie puternică și deșteaptă știe să-și lase bărbatul să-și facă treaba”

Bogdan Vlădău, mesaj cu subînțeles după ce s-a vehiculat că divorțează de Gina Chirilă

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au fost întotdeauna discreți cu privire la căsnicia lor. Acum doi ani, când au fost invitați în podcastul lui Cătălin Măruță, fostul model a făcut o confesiune neașteptată. Ea i-a iertat infidelitatea partenerului ei, episod care s-a petrecut pe când se aflau la începutul relației.

În ultimele săptămâni, Gina Chirilă a devenit foarte activă pe rețelele de socializare și a postat mai multe mesaje cu subînțeles. Toate fotografiile cu Bogdan Vlădău au fost șterse, iar fanii au concluzionat că relația lor s-a încheiat.

„Poate că în alt univers l-aș fi lovit în față pentru lipsa de respect’, a scris ea pe TikTok, într-un clip în care apare ea, zâmbind, fără să facă referire la ce se referă.

După apariția zvonurilor privind divorțul, și Bogdan Vlădău a avut o reacție în mediul online. Mesajul postat de el pare a fi o replică la postările cu subînțeles ale Ginei: „Îți ia puțin mai mult pentru că tu nu minți, nu folosești oameni, nu înșeli, nu manipulezi sau nu îți vinzi sufletul'. Până în acest moment, niciunul dintre ei nu a confirmat despărțirea.

Gina Chirilă i-a iertat infidelitatea lui Bogdan Vlădău

Acum doi ani, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, Gina Chirilă a dezvăluit că Bogdan Vlădău i-a fost infidel.

„Am trecut peste asta, am iertat infidelitatea. Nu vreau să mă ia nimeni drept exemplu, eu asta am simțit. Am aflat și ulterior a venit Bogdan și am discutat, am rezolvat-o matur. Probabil s-a întărit relația atunci, dar s-a și rupt ceva. A fost nevoie de timp pentru a-și reclădi încrederea, dar sentimentele nu s-au schimbat, asta m-a surprins și pe mine. Probabil de asta am iertat și am stat, a mărturisit Gina Chirilă.

Bogdan Vlădău și-a asumat vina, dezvăluind, totodată, că s-a gândit, de-a lungul vremii, cum ar reacționa el dacă Gina l-ar înșela…

‘Eram mai mici, mai tineri, nu vedeam lucrurile ca acum. Eu eram mai tulbure în acea perioadă. era ceva trecător. Orice încercare grea te sudează. Și eu m-am gândit la un moment dat despre posibilitatea ca ea să mă înșele, m-am gândit realist. Încerc să fiu OK cu situația asta, dacă se va întâmpla vreodată. Sper să nu se întâmple, dar dacă se va întâmpla… omul trebuie să fie fericit, nu trebuie să-l ții lângă tine’, a mărturisit el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton