Bon Jovi, pe scenă cu fiica sa

 Ion Bianca
.

Fiica lui Jon Bon Jovi, Stephanie Rose Bongiovi, avea aproximativ 7 ani când s-a alăturat tatălui ei pe scenă pentru a dansa împreună cu el în timpul piesei pe care artistul a scris-o special pentru ea „Ive Got the Girl.' Se pare că după câțiva ani, fiica sa a dorit să îi fie din nou alături marelui artist.

Au trecut aproape 16 ani de când fiica lui Bon Jovi, Stephanie i-a fost alături tatălui pe scenă. De atunci, artistul a împărtășit cu fanii pe rețelele de socializare doar momente ce se petreceau în familie, însă care arătau relația lor apropiată și plină de iubire.

Sâmbătă însă, rocker-ul a surprins publicul în timpul concertului din Las Vegas cu un nou moment alături de fiica în vârstă de 23 de ani. Stephanie – care s-a alăturat tatălui ei pe scenă pentru un alt dans, 16 ani mai târziu.

„Toată lumea are o fată în viața lor,” a declarat Jovi la jumătatea piesei. „Fiica lor, prietena lor, soția lor, mama lor – totul trece atât de repede. Am scris acest cântec pentru acel copil mic, care nu este acum nu prea mai este un copil. „


Cei doi au dansat împreună în tot restul piesei, Bon Jovi ocazional oprindu-se să cânte la chitară. La finalul piesei cei doi s-au îmbrățișat și Jovi și-a sărutat fiica pe ambii obraji.

Publicul a fost în extaz, întrucât toată lumea știe cât de apropiat este Bon Jovi de familia sa.

Bianca  Ion

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton