Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, după ce s-a spus că ar fi milionară: „Am devenit vedetă, fără voia mea. Sinceră să fiu…”

 Miniosu Alexandra
.

Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, a reacționat după ce s-a spus că ar fi milionară. Femeia dezminte zvonurile legate de situația ei financiară, susținând că a rămas aceeași și că nu s-a schimbat cu nimic. Totodată, aceasta a ținut să precizeze că nu sunt adevărate nici speculațiile potrivit cărora și-ar fi cumpărat o casă în Dubai. Iată ce a mai declarat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, a avut o reacție publică după ce s-a spus că ar fi milionară. Sătulă de aceste speculații, femeia care între timp a devenit parte din familia vedetei, potrivit spuselor agentului FIFA, a dezvăluit care este, de fapt, situația ei financiară. Aceasta a dezmințit faptul că ar fi milionară, dar și faptul că și-ar fi achiziționat o vilă de lux în Dubai.

bona-nuti-1bona-nuti-1

De curând, la Antena Stars a revenit show-ul Anamariei Prodan. În noul sezon, telespectatorii au putut să o revadă și pe Nuți, bona făcută celebră de vedetă acum mulți ani. De-a lungul timpului, despre Nuți au apărut o mulțime de zvonuri, precum că ar fi milionară și că și-ar fi cumpărat casă în Dubai. Pentru a nu mai lăsa loc de speculații, femeia a decis să spună acum adevărul.

Citește și: Prin ce a trecut Gheorghe Turda la petrecerea de 60 de ani a lui Nicolae Ceaușescu: 'Tremura carnea pe mine…' Soția dictatorului nu l-a recunoscut / EXCLUSIV

Citește și: Simona Gherghe a vorbit despre moartea socrilor săi: „Răzvan și-a pierdut ambii părinți! E cumplit!” / S-au stins din viață unul după celălalt

Citește și: Anamaria Prodan știa că Reghe o înșela cu Corina Caciuc: „Mă credeți tâmpită? Am încercat până în ultimul moment să…'. Impresara face mărturisiri cu lacrimi în ochi

Citește și: Cum arată casa din Snagov în care locuiește Anamaria Prodan. Imagini cu vila de lux, cu cinci etaje și cramă la subsol

Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, după ce s-a spus că ar fi milionară

Potrivit spuselor lui Nuți, nimic ce s-a scris până acum despre banii ei nu e adevărat. Bona copiilor Anamariei Prodan susține că unele articole din presă sunt adevărate, însă cele mai multe sunt false. Femeia a declarat că nu e milionară și că nu și-a cumpărat, de fapt, casă în Dubai. Totuși, recunoaște că joacă des la Loto, cu speranța că într-o zi va câștiga.

„Eu sunt aceeași, nu m-am schimbat cu nimic. Sunt măritată. Am devenit vedetă, fără voia mea. Ana m-a împins de la spate. De multe ori mergi pe stradă și nu vrei să fii recunoscut. Câte știri mondene, multe adevărate, multe neadevărate, dar ne asumăm. Au fost niște știri legate de faptul că m-am mutat în Dubai, că mi-am luat casă de milioane de euro. Sinceră să fiu, pun ocazional la Loto, că vreau să devin milionăreasă. Cine știe, poate câștig. Nu mai bag pe nimeni în seamă', a declarat bona Nuți, la Antena Stars.

Anamaria Prodan, despre Nuți: „Ea nu mai e bonă, e familia mea'

Prietenia dintre Anamaria Prodan și bona Nuți a rămas la fel de sudată odată cu trecerea timpului. Acest lucru poate fi văzut și în emisiunea „Prodanca. Punct şi de la capăt', de la Antena Stars. De altfel, impresara spune despre Nuți că nu mai e bonă, ci că a devenit „familia ei'.

„Ea nu mai e bonă, e familia mea. Mergem peste tot, de 23 de ani este umbra mea. Copiii mei sunt copiii mei. Avea 23 de ani când a venit. A crescut copiii atât de frumos, cu frică de Dumnezeu și cu respect. Astăzi mă distrez foarte tare când văd cum se iau la harță. E un respect incredibil, a doua mamă. Eu mai mult plecată, Sarah a rămas de la șapte luni cu ea', a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Sursă foto: Instagram, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton