Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună? Totul despre divorțul lor

.

A trecut mai bine de un deceniu de când celebrul cuplu s-a despărțit, însă oamenii au rămas cu o fixație în privința lor, fiind foarte mulți care și-i imaginează pe Brad Pitt și Jennifer Aniston din nou împreună, în timp ce cei mai mulți o acuză pe Angelina Jolie că s-ar fi băgat între Jennifer și Brad și le-ar fi distrus căsnicia. De fapt, lucrurile nu stau chiar așa…

După ce s-a despărțit de Angelina Jolie, iar acum și Jennifer Aniston este și ea o femeie liberă, zvonurile despre concilierea celor doi mari actori s-au întețit. Dar oare mai este posibilă împăcarea? Fanii îi văd pe Brad Pitt și Jennifer Aniston din nou împreună, dar oare vor reuși să treacă peste motivele divorțului?


Fanii îi văd pe Brad Pitt și Jennifer Aniston din nou împreună.

 

Oricât de mult și-ar dori unii să creadă că, dacă în viața lui Brad nu ar fi apărut Angelina, cei doi ar mai fi fost încă împreună, se pare că Brad, în ultima vreme, era cam obosit de căsnicia cu Jennifer și considera că își irosise viața și ratase multe oportunități. În schimb, Jennifer era gata să lupte pentru a-și salva căsnicia, care nu mai mergea de multă vreme.

Brad Pitt nu voia copii…

Brad Pitt nu voia copii


Un alt motiv important pentru care mariajul lor s-a destrămat este faptul că Jennifer ar fi vrut copii încă de la începutul mariajului lor, în timp ce Brad nu era deloc interesat de acest aspect. „Când Brad și Jen erau căsătoriți, să aibă copii nu era deloc una dintre prioritățile lui. Pentru el era o dorință abstractă, în timp ce Jen ar fi vrut copii imediat’, declara un prieten comun de-al cuplului. Întâmplător sau nu, actorul și-a primit „pedeapsa’, pe parcursul mariajului cu Angelina devenind tatăl a 6 copii, dintre care 3 înfiați!


Jennifer Aniston și Brad Pitt, la Premiile Emmy, în 2000.

Prea multă presiune

Cel mai sexy bărbat în viață s-a căsătorit cu Iubita Americii, și asta a făcut ca publicul să se îndrăgostească de ei, iar așteptările să fie mari de la început. După căsătorie, cei doi s-au mutat într-o casă de 1,7 milioane de dolari, în Beverly Hills și, din momentul acela, au fost încontinuu în atenția publicului, care abia aștepta ca Brad și Jen să facă imediat copii frumoși ca ei, blonzi cu ochi albaștri. Evident, toată această presiune și-a pus amprenta asupra mariajului celor doi actori, care erau permanent atât în vizorul presei, cât și al fanilor.


Carierele lor au ajuns la apogeu în același timp

Pentru doi parteneri aflați într-o relație nu este ușor atunci când amândoi au cariere de succes, solicitante. În cazul lui Brad și al lui Jennifer a fost extrem de dificil, deoarece ambii erau doi actori extrem de bine cotați la vremea respectivă, iar asta înseamnă că le-a fost greu, încă de la început, să-și petreacă timpul împreună pe cât își doreau. Jennifer a recunoscut că-și dorea ca Brad să fie mai mult lângă ea uneori, dar că nu-i permitea programul, foarte încărcat. În timp ce el filma pentru Oceans Twelve, ea juca în The Good Girl, iar faptul că au apărut împreună la Premiile Emmy în 2004 nu a convins prea multă lume – cei doi aveau să-și anunțe, câteva luni mai târziu, despărțirea.


Brad și Angelina au fost cuplul perfect. Poate prea perfect…

Drogurile și Angelina i-au pus capac lui Brad Pitt

Actorul a recunoscut, într-un interviu pentru Esquire, că în perioada divorțului obișnuia să se drogheze. „Cred că am produs prea multe daune – din cauza drogurilor’, spunea el, adăugând că era epuizat din cauza stilului său de viață și că simțise nevoia unei schimbări. Din păcate pentru Jennifer, odată cu dorința de a-și schimba stilul de viață, Brad s-a „extras’ și din mariajul lor. În plus, triunghiul Jennifer-Brad-Angelina nu poate fi ignorat, cu atât mai mult cu cât, deși a susținut permanent că nu Jolie i-ar fi stricat mariajul – fapt confirmat și de Jennifer –, Brad a intrat mult prea repede în relația cu cea care avea să-i devină soție. De altfel, Jennifer s-a declarat șocată la vremea respectivă constatând cât de repede și-a refăcut viața fostul său soț. Cum Brad și Angelina s-au cunoscut în 2004, pe platourile de filmare ale Mr. & Mrs. Smith, unde s-au și îndrăgostit unul de celălalt, iar actorul s-a despărțit de Jennifer abia un an mai târziu, nu putem trage decât o singură concluzie – relația lor, deși neconfirmată atunci, a început încă de pe vremea când actorul era căsătorit.


Brad și Angelina s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale filmului Mr. & Mrs. Smith.

Acum, după ce atât Brad Pitt, cât și Jennifer Aniston s-au despărțit de partenerii de viață, fanii lor au reînceput să spere. Ba chiar în presă au apărut recent zvonuri că cei doi s-ar fi recăsătorit în secret, fapt puțin probabil, dat fiind istoricul mariajului lor. Totuși, „never say never’, fiindcă în Cetatea Filmului s-au mai văzut cazuri în care foști parteneri au considerat că, totuși, ciorba reîncălzită’ e bună…

 

Foto: Hepta