Bradul de Crăciun al Arianei Grande este ca viața ei... Cu susul în jos!

.

Pentru celebra artistă, anul 2018 a fost unul destul de dificil, cu multe suișuri și coborâșuri, așadar bradul de Crăciun al Arianei Grande a fost unul care i-a ilustrat perfect viața – cu susul în jos.

Ariana Grande a avut un an destul de greu, cel puín din punct de vedere amoros.

Ariana Grande a avut un an destul de greu, cel puțin din punct de vedere amoros.

După ce s-a despărțit de logodnicul ei, rapperul Mac Miller, alături de care a fost patru ani, Ariana Grande părea să-și fi găsit din nou fericirea, de data asta alături de Pete Davidson, un comedian în vârstă de 24 de ani. A fost convinsă că și-a găsit sufletul-pereche și, după doar câteva săptămâni de când s-au cunoscut, Ariana i-a acceptat cerera în căsătorie. Povestea lor de iubire părea una perfectă, chiar dacă s-a zvonit că amândoi și-au părăsit partenerii pentru a fi împreună. Din păcate, ulterior s-a dovedit că viitorul ei soț era dependent de droguri, la fel ca primul ei logodnic, iar asta pentru Ariana a fost prea mult…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Frankie James Grande (@frankiejgrande) on


 

„Uneori, viata este cu susul în jos!”

Chiar dacă a avut un an destul de greu, nimeni nu s-a așteptat ca bradul de Craciun al Arianei Grande să fie atât de ciudat… Cel care a dat-o de gol a fost chiar fratele ei, Frankie James Grande, care a postat bradul surorii sale pe Instagram, luându-i pe toți prin surprindere. În afara faptului că toate obiectele din încăpere, inclusiv ciorăpeii pentru cadourile Moșului, par negre și deci dătătoare de fiori reci pe șira spinării, bradul de Crăciun al Arianei Grande este cu susul în jos și, mai mult, pare că sfidează gravitația, fiind atârnat de tavan!

Evident că vedeta nu a scăpat de întrebările paparazzi-lor, care au urmărit-o prin New York, vrând neapărat să afle motivul pentru care vedeta și-a făcut un astfel de brad ciudat. Ariana le-a dat un răspuns la care nu se așteptau – „Uneori, viața chiar este cu susul în jos' –, dar pe care l-au găsit justificat, și nu doar în ceea ce o privește pe Ariana. Dacă îi va merge mai bine din punct de vedere sentimental la anul, este posibil ca următoarea ei poză de Crăciun să fie una cel puțin colorată…

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton