Brangelina: Viata la castel e un haos

 Revista VIVA
.
De cand familia Jolie-Pitt s-a marit cu cei doi gemeni, Vivienne Marcheline si Knox Leon, viata s-a schimbat complet pentru ei.

Un haos, insa unul placut s-a instalat pe proprietatea pe care acestia si-au cumparat-o in Franta.

Brad Pitt, Angelina Jolie

gemenii Angelina marturiseste ca e o dezordine generala, insa totul e sub control si intreaga familie petrece momente unice. „Shiloh ii numeste pe gemeni copiii sai. Impreuna cu Zahara, le alege hainele si ajuta atunci cand trebuie schimbati. E foarte dragut – sunt ca niste mame in miniatura.'

Rugat sa-si descrie copiii, Brad a declararat ca Vivienne ii seamana Angelinei, atat fizic cat si ca atitudine. „E eleganta ca mama ei. In ceea ce il priveste pe Knox, acesta a imprumutat multe dintre trasaturile mele, chiar daca la nastere parea ca seamna mai mult cu Vladimir Putin', spune cu umor Brad.

Angelina a dezvaluit ca in perioada in care a stat in maternitate s-a uitat la „The War', filmul lui Kevin Burns. „Aceasta era singura ocazie sa ma uit la un documentar de 15 ore'.

Foto: www.hepta.ro, www.people.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton