Brigitte Pastramă a câștigat procesul cu Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă: "S-a terminat o perioadă urâtă din viața mea, în care m-am simțit hărțuită, batjocorită..."

.

Brigitte Pastramă a câștigat procesul cu Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, după trei ani de luptă în instanță. Fosta soție a lui Ilie Năstase este fericită că s-a încheiat, în sfârșit, o perioadă foarte grea, în care, spune ea, s-a simțit „hărțuită și batjocorită”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI


Raluca Podea a dat-o în judecată pe Brigitte Pastramă și îi ceruse daune morale de 100.000 de euro pentru că aceasta a catalogat-o drept o „domnișoară de moravuri ușoare’. După ce a fost dată în judecată de Raluca Podea, Brigitte Pastramă a procedat similar și a deschis proces împotriva acesteia. La rândul ei, bruneta a cerut suma de 100.000 de euro drept despăgubiri.

Brigitte Pastramă a câștigat procesul cu Raluca Podea


Raluca Podea și omul de afaceri Florin Pastramă au avut o relație, care s-a încheiat în anul 2019. Florin Pastramă a cunoscut-o, ulterior, pe Brigitte, la emisiunea „Ferma de la Pro TV, s-a îndrăgostit de ea și a luat-o imediat de soție.

Raluca Podea și Brigitte Sfăt au avut mai multe schimburi de replici în urma cărora s-au jignit și atacat reciproc, mărul discordiei fiind Florin Pastramă. Raluca Podea spunea că imaginea ei era una curată, înainte să fie atacată de Raluca Pastramă, așa că a decis să-și caute dreptatea în instanță, însă judecătorii sunt de altă părere.


„Vreau să spun doar că îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a terminat astăzi o perioadă urâtă din viața mea în care m-am simțit hărțuită, batjocorită și mi-a fost folosit abuziv imaginea și numele în emisiuni în care s-au spus public minciuni execrabile la adresa mea', a fost mesajul transmis de Brigitte Pastramă în descrierea imaginii în care a atașat dovada că apelul Ralucăi Podea a fost respins.


Citește și: Raluca Podea nu renunță la procesul cu Brigitte Pastramă:Au fost acuzații grave, copilul meu a suferit

Citește și: Cristina Stroe a vorbit despre diferența de vârstă de 23 de ani dintre ea și Damian Drăghici. Cum se înțeleg cei doi: „Avem limbaje diferite ale iubirii, dar învățăm asta unul despre celălalt și cred că e frumos să fie așa

Citește și: Raluca Podea a dat-o iar în judecată pe Brigitte Pastramă.De la ce a pornit scandalul

Ce a decis instanța în 2022, în procesul dintre Raluca Podea și Brigitte Pastramă


În toamna 2022, judecătorii Tribunalului București au decis: „Compensează în tot creanţele reciproc’. Mai exact, Raluca Podea trebuia să primească suma de 10.000 lei, cu titlu de daune morale de la Brigitte Pastramă, și invers, bruneta trebuia să primească aceeași sumă de la blondină, tot cu titlu de daune morale, astfel magistrații au decis compensarea.

„Solutia pe scurt: Admite în parte cererea principală. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 10.000 lei, cu titlu de daune morale. Respinge în rest cererea, ca nefondată. Admite în parte cererea reconvenţională.


Obligă reclamanta-pârâtă la plata către pârâta-reclamantă a sumei de 10.000 lei, cu titlu de daune morale. Compensează în tot creanţele reciproc. Compensează cheltuielile de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Bucureşti.’


Raluca Podea a contestat decizia judecătorilor, mergând către o instanță superioară. În septembrie 2023, magistrații Curții de Apel București i-au respins apelul blondinei, ca nefondat. Însă, blondina mai are o șansă, poate contesta și această decizie în termen de 30 de zile de la pronunțare.

„Respinge apelul, ca nefondat. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea urmând a fi depusă la Curtea de Apel Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziția părților, prin mijlocirea grefei instanței azi, 12 septembrie 2023.’