Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat după scandalul cu săbii de la restaurant. Cum și-au împărțit banii

 Dumba Gabriela
.

Tot răul spre bine pentru Brigitte și Florin Pastramă! Scandalul cu săbii din restaurantul lor nu a făcut decât să-i împace și să le dea puterea de a merge și mai departe în drumul lor spre îmbogățire. Nu doar că nu au dat bir cu fugiții, dar și-au mai deschis încă o afacere!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Florin Pastramă plecase de acasă înainte de scandalul uriaș în care a fost implicată Brigitte, când niște petrecăreți care nu voiau să mai plătească nota la restaurant au intrat peste ea cu săbii. Respectivii erau prieteni cu soțul ei, însă în cele din urmă conflictul s-a stins și Florin s-a întors și el acasă.

birgitte-si-florin-pastrama-1birgitte-si-florin-pastrama-1

Banca i-a pus sechestru pe 70.000 de euro lui Brigitte și, după spusele ei, Florin a ales să dea bir cu fugiții, uitând că trebuie să-și rezolve problemele împreună. Între timp s-au împăcat și, momentan, cei doi sunt din nou fericiți și au planuri mari.

S-au gândit să închirieze un loc unde să vândă înghețată și gogoși, profitând de relaxarea restricțiilor în contextul actual al pandemiei.

Pe lângă vânzarea măștilor de protecție și localul în care se organizează evenimente, Brigitte și Florin Pastramă au decis că e timpul pentru ceva nou și au decis să-și deschidă o nouă locație, unde vor vinde înghețată vara și gogoși iarna, potrivit Spynews.ro.

Înainte ca afacerea să fie demarată, Brigitte Sfăt a ținut să-i facă o 'instruire' soțului ei și să-i explice până în cel mai fin detaliu cum va trebui să procedeze pentru ca între ei să nu mai existe nicio ceartă.

'Aduc sculele, toate, am cumpărat mașina, eu nu aduc niciun ban de acasă, deci eu pun stoc de marfă și te rog frumos să nu te păcălească oamenii, pentru că n-o să mă intereseze ce-o să faci', i-a spus Brigitte soțului ei.

Florin Pastramă a acceptat provocarea, a fost de acord cu înțelegerea și a promis că-i va face pe plac soției sale. Ba chiar și-a găsit și un ajutor de nădejde, Sara, fiica lui Brigitte, care, totuși, nu s-a arătat prea interesată de propunere.

Citește și: Florin Pastramă s-a întors acasă după scandalul cu Brigitte. Cum a fost primit

Citește și: Brigitte Pastramă, scandal cu părinții, la școală: „Nu înțeleg! De ce ar fi o problemă?'

Citește și: Florin Pastramă a sărăcit-o pe Brigitte cu 72.000 de euro: „Proastă am fost că am pus pe cont comun!'

Reacția lui Florin Pastramă, după ce Brigitte a fost atacată

Se pare că managerul restaurantului l-ar fi sunat pe afacerist și i-ar fi povestit de cele întâmplate. Reacția lui Florin Pastramă a fost una total neașteptată atunci când a auzit că mai multe persoane înarmate au venit să facă scanal în resturantul soției sale, Brigitte.

„Vedeți dacă nu sunt eu acolo?! O să pățiți din ce în ce mai des asta.’, ar fi spus Florin Pastramă.

Ce spune Poliția despre scandal

Se pare că întreg scandalul ar fi pornit de la un client care nu ar fi dorit să plătească nota. Brigitte organizează la restaurantul său numai petreceri pentru copii.

„În data de 22 mai 2021, prin apel 112, Secția 2 Poliție a fost sesizată de către administratorul unei societăți comerciale cu privire la faptul că un angajat al localului ar fi fost amenințat, cu un obiect ascuțit, de către un client, nemulțumit de nota de plată.
La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, care au demarat investigațiile.
Din primele date a rezultat faptul că un client ar fi refuzat sa plătească contravaloarea consumației, iar pe parcursul discuțiilor, un alt bărbat, tot client l-ar fi lovit pe angajat. În sprijinul acestuia, din partea societății comerciale a intervenit un alt bărbat, dar și acesta ar fi fost amenințat.
Persoanele din cadrul societății comerciale și-au rezervat dreptul de a formula plângere.
În cauză se efectuează, din oficiu, cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe, înșelăciune și amenințare.’
, se arată în comunicatul Poliției.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton