Britney Spears - isi poate pierde copiii

 Revista VIVA
.

Desi incearca cu disperare sa-si recupereze coroana de printesa pop, Britney are tot mai multe probleme. Tocmai a fost data in judecata de una din fostele sale garzi de corp, Fernando Flores.

Britney SpearsBarbatul pretinde ca artista i-ar fi facut avansuri sexuale, cautand ocazii de a sta goala in preajma lui. Mai mult, fostul angajat dezvaluie ca Britney isi lovea copiii, le vorbea vulgar si intretinea deseori raporturi sexuale in aceeasi camera de hotel cu minorii.

Fernando Flores mentioneaza ca nu a dat curs avansurilor cantaretei, ba chiar gaseste dezgustator gestul acesteia. Cu toate ca a lansat atacul la adresa artistei inca din luna iunie, se pare ca abia acum este pregatit sa mearga pana la capat cu procesul.

In 2007, un alt fost bodyguard al vedetei a solicitat pornirea unei anchete impotriva acesteia, declarand ca cei doi fii ai sai nu sunt in siguranta cu o astfel de mama.

Foto: www.hepta.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton