Britney Spears sărbătorește alături de noul iubit

 Ion Bianca
.

Se pare că Britney Spears este din nou fericită și îndrăgostită! Aceasta a postat in weekend o fotografie cu iubitul ei, Sam Asghari, alături de care a sărbătorit ziua acestuia de naștere. 

 

Britney Spears l-a copleșit cu dragoste pe noul său iubit, Sam Asghari. Deși nu postează foarte des fotografii cu acesta se pare că ziua de vineri a fost o excepție întrucât Sam a împlinit 23 de ani.

Artista a postat pe Instagram o fotografie alături de el cu o descriere siropoasă „Ziua de naștere a iubitului meu'. De asemenea și Sam a postat o fotografie cu tortul pe care l-a avut vineri. Se pare că tânărul a fost extrem de încântat de faptul că Britt îl strigă pe numele său real – Hesam.

 

 

My baby’s birthday 💜 @samasghari

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on


She calls me by my real name 😍

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on

 

 

„Mă strigă pe numele meu real' a scris Sam în descrierea fotografiei.

Iubirea dintre cei doi a înflorit după ce aceștia s-au cunoscut pe platourile de filmare al videoclipului „Slumber Party'. Se pare că Britney nu s-a lăsat așa ușor în fața tânărului întrucât au reluat legătura abia 5 luni mai târziu, a dezvăluit ea în cadrul unui interviu.

 

Cei doi sunt din ce în ce mai apropiați și petrec foarte mult timp împreună. Atât revelionul cât și  Valentines Day ce l-au petrecut într-o casă închiriată în schimbul sumei de 30 milioane de dolari.

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton