BRomania formează un cuplu cu fosta iubită a fotbalistului George Pușcaș. Cum arată Fabiola Matiuță și cum au fost surprinsă alături de actor

.

BRomania formează un cuplu cu fosta iubită a fotbalistului George Pușcaș. Se pare că soarele a răsărit din nou pe strada comediantului. După mai multe relații eșuate, actorul și-a găsit fericirea în brațele Fabiolei Matiuță, cunoscută pentru relația ei cu George Pușcaș. Cei doi nu s-au sfiit și au postat deja primele imagini împreună pe rețelele de socializare. Iată cum s-au afișat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


BRomania formează un cuplu cu fosta iubită a fotbalistului George Pușcaș. Nu o spunem noi, ci asta arată imaginile apărute cu cei doi pe Internet, postate chiar de actor. Comediantul în vârstă de 36 de ani pare că a fost atins din nou de săgeata lui Cupidon, iar în prezent pare foarte fericit alături de Fabiola Matiuță, noua lui iubită.

Deși a trecut prin mai multe relații eșuate, BRomania încă mai crede în iubire. De ceva timp, se pare că actorul formează un cuplu cu Fabiola Matiuță, cunoscută drept fosta iubită a fotbalistului George Pușcaș. Aceasta este o șatenă focoasă, iar frumusețea ei l-a cucerit pe artist. Cei doi au postat, de curând, primele imagini împreună, în timp ce erau în mașină, și pare că sunt nedespărțiți în ultima vreme.


Citește și: Ce dietă a urmat BRomania ca să slăbească 22 de kilograme, după filmul Miami Bici 2: „Am avut 120. Mi se făcea rău, am crezut că am ceva la inimă'. Ce mănâncă într-o zi

Citește și: Ce spune BRomania despre aventurile de o noapte, după despărțirea de Teodora Stoica: „Eu sunt timid. Am încercat, dar…’

Citește și: Florin Ristei a ajuns la spital, după ce l-au luat stări de leșin, în timpul unor repetiții: „Am fost la urgențe. Nici acum nu mă simt extraordinar’


Citește și: Radu Ștefan Bănică, surprins într-un club din București cu o altă tânără, la două luni după ce a confirmat că este într-o relație. Cei doi au dansat împreună și s-au îmbrățișat  

BRomania formează un cuplu cu fosta iubită a fotbalistului George Pușcaș

Fabiola Matiuță și George Pușcaș au decis să se despartă acum patru ani, în toamna anului 2020. Cei doi au fost împreună mai bine de un an și jumătate. Deși mulți se așteptau să-i vadă în viitor căsătoriți, pentru că aveau planuri de viitor și voiau să-și formeze o familie împreună, aceștia au ajuns la separare.


La acea vreme, se spunea că motivul despărțirii dintre Fabiola Matiuță și George Pușcaș ar fi fost infidelitatea jucătorului. Niciunul dintre protagoniști nu a confirmat sau infirmat însă zvonurile.

Anul trecut, George Pușcaș ar fi avut o aventură în Mykonos cu artista Alexandra Stan. Cântăreața a infirmat, însă, ulterior faptul că ei ar fi avut o relație amoroasă.


BRomania a avut o relație cu Teodora, fiica lui Mihai Stoica

De-a lungul timpului, BRomania a avut mai multe relații cu diverse femei, celebre sau mai puțin celebre. La un moment dat, acesta a fost împreună cu Teodora, fiica lui Mihai Stoica. Cei doi au fost surprinși atunci în timp ce se sărutau și se îmbrățișau, la festivalul Nostalgia, din Mamaia, anul trecut. După aceea, s-a aflat însă că ar fi fost doar „în tatonări’.

„După o anumită perioadă în care le încerci pe toate, fizicul nu mai contează la fel de mult și vrei să ai o conexiune specială. Gândindu-mă la fostele mele prietene, nu au arătat la fel. Consider că au fost femei frumoase.


Dar, da, oricine spune că fizicul nu contează, minte, doar că trebuie să cauți mai mult și din partea cealaltă. S-ar putea să nu fi rămas cu ele pentru că nu erau urâte!’, a declarat BRomania, pentru spynews.ro.

Sursă foto: Instagram