Buhnici, afirmații controversate și în 2021, când a văzut o femeie supraponderală, „mai săracă” decât el, ce mânca o merdenea: "Ţi s-a făcut fomiţă şi...?"

 Dumba Gabriela
.

Afirmațiile recente ale lui George Buhnici legate de celulită, vergeturi și „forme de minoră” nu au fost o excepție, având în vedere că ies la iveală și alte astfel de aprecieri defăimătoare la adresa persoanelor supraponderale, pe care vloggerul le-a făcut în trecut. Cum a reacționat, așadar, Buhnici anul trecut când a văzut o doamnă cu kilograme în plus, în viziunea lui, că mânca o merdenea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În 2021, în podcastul găzduit de DJ Gojira pe canalul de YouTube Happyfish „Aproximativ discuţii', Buhnici a recunoscut că are obiceiul de a se uita la oameni și de a-și imagina lucruri', făcând câteva afirmații jignitoare la adresa unei doamne mai săracă' decât el pe care a văzut-o în fața unui magazin mâncând o merdenea.

272965540-503702384449270-5209352880478398543-n272965540-503702384449270-5209352880478398543-n

Ce a spus George Buhnici despre femeia supraponderală și „mai săracă decât el” care mânca o merdenea

Vloggerul George Buhnici, care a stârnit recent un scandal imens după ce a făcut body shaming femeilor cu vergeturi şi celulită şi se mândrea cu soţia care arată ca o minoră, a recunoscut într-un podcast din 2021 că are obiceiul de a analiza felul în care arată oamenii, criticând o femeie „mai săracă decât el', care mânca o merdenea.

Așadar, când a fost invitat în octombrie 2021 la podcastul produs de DJ Gorija pe canalul de YouTube Happyfish „Aproximativ discuţii', George Buhnici a vorbit printre altele de un obicei de-al său, „de a privi oamenii, la felul cum arată şi a-şi imagina lucruri'.

„Mă uitam de pe scara rulantă în jos, la o doamnă mai săracă decât mine, care se vedea clar că era într-o uniformă de femeie de serviciu care îşi terminase tura şi stătea liniştită, aşa cumva, jenată, pe un colţ pe o băncuţă în mall, mâncând o merdenea. O femeie uşor supraponderală', a povestit George Buhnici.

Buhnici l-a întrebat apoi pe realizatorul emisiunii ce simte atunci când se uită la o femeie care tocmai şi-a terminat munca, care este cel puţin uşor supraponderală şi mănâncă o merdenea. „Nimic', i-a răspuns Gojira.

„Eu am prostul obicei să mă uit la oameni şi îmi imaginez chestii şi mă gândesc, fac chestia asta. Eu ca un om care a slăbit şi pot să privesc de sus de pe scara rulantă mă gândeam „bă, serios, nu simţi că e ceva în neregulă în viaţa ta: Ţi s-a făcut fomiţă şi aveai nevoie de o gustărică şi tot ce ai putut să faci a fost să bagi în tine nişte făină cu ulei?

Dar o felie de pâine cu una de salam între? Sandviciurile în România sunt pe cale de dispariţie, toată lumea mănâncă, ori un burger, ori o merdenea, ori altfel de „c***t împachetat prăjit la ulei din ăsta. Dar cu toate astea dacă îi întrebi pe oamenii ăia viaţa e grea, mâncarea e scumpă, viaţa e greu în general. Bă, dar două felii de pâine cu ceva între ele… fă-ţi un sandvici, ţi-e sete, bea apă.

Ce beau bunicii tăi când le era sete? Apă, ţuică, vin. Ţine-o pe natural', a afirmat el.

Citește și: George Buhnici își cere scuze că a jignit femeile cu celulită și vergeturi: „Iertaţi-mă, doamnelor. Am vorbit ca un mârlan”

Citește și: Mircea Badea, reacție acidă după declarațiile lui George Buhnici:„Este greșit să te afecteze ce a spus unul ca el. Acest tătăiță…’

Realizatorul podcastului a spus amuzat „Alcoolism, bagă boscă de buturugă'.

„Da, exact, dar nu băga zahăr. Zahărul e drog, spune nu la droguri', a subliniat Buhnici.

„Deci mai bine alcoolism cronic decât diabet, eu asta am înţeles din ce m-a învăţat George Buhnici. Spune da alcoolismului, spune nu diabetului', a conchis realizatorului podacastului.

Cum a reacționat Buhnici când el a fost numit „dolofan”

Când a fost făcut „dolofan” de Vali Petcu, zis Zoso, cu doar o lună înainte de declaraţiile controversate de la Neversea, Buhnici spunea că nu s-a luat niciodată de corpul cuiva, de felul cum arată.

Buhnici a fost deranjat de acest apelativ, motiv pentru care i-a transmis lui Zoso, într-un videoclip de pe Youtube, că ar trebui să aibă un comportament matur, demn de un bărbat care are 40 de ani, în momentul în care l-a catalogat pe Buhnici ca fiind dolofan.

„Nu m-am luat niciodată de corpul cuiva, de felul cum arată, şi nu voi răspunde la body shaming decât cu această promisiune: voi face tot ce este moral şi legal pentru a te face să înţelegi că nu ai nicio autoritate şi niciun drept să faci aşa ceva încă o dată. Eşti un bărbat de peste 40 de ani, nu un copil care îi face dolofani pe alţii, îi transmitea Buhnici lui Zoso.

În doar o lună, comportamentul său s-a schimbat radical, ajungând să le trimită pe fete la sală, pentru că pe plajă nu vrea să vadă vergeturi.

Pe 19 iunie i-a transmis cunoscutului blogger Zoso că nu ar trebui să îşi bată joc de înfăţişarea unei persoane, acuzându-l de body shaming, adică umilirea unei persoane pentru aspectul său fizic. Atunci, Buhnici susţinea într-un clip postat pe canalul său de YouTube că Zoso l-a făcut dolofan, părând afectat de acest lucru.

Vezi şi ce este celulita şi ce sunt vergeturile!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton