Bursucu și-a făcut o intervenție de micșorare a stomacului: „Nu m-am operat, mi-am pus doar un balon gastric. Nu mai mănânc” / Câte kilograme a slăbit într-o lună

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu o lună, pe 9 iunie, Bursucu și-a făcut o operație de micșorare a stomacului. Pe rețelele de socializare, prezentatorul TV a publicat câteva imagini din timpul procedurii non-invazive și a făcut primele declarații despre progresul său. Deși a trecut puțin timp de la intervenție, Adrian Cristea a slăbit spectaculos și spune că nu-i mai vin hainele din garderobă. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La începutul lunii trecute, Bursucu a decis să-și schimbe radical viața, iar medicul i-a montat un balon gastric în stomac. De-a lungul timpului, prezentatorul TV a trecut prin oscilații de greutate și a făcut multe schimbări în regimul alimentar pentru a ajunge la greutatea dorită. Pe rețelele de socializare, coregraful a postat un videoclip din timpul procedurii minim-invazive, iar fanii au reacționat imediat în secțiunea de comentarii.

bu9bu9

Citește și: Cum s-au înțeles Andreea Mantea și Bursucu, de fapt, la emisiunea Se strigă darul: „Ne-am dat teroare, și ea mie, dar și eu ei. Noi chiar ne-am…'

Citește și: Bursucu s-a tratat la psiholog pentru gelozie: 'Te macină, îmi făceam filme singur, am fost bolnav…'

Citește și: „Când mama mea a fost diagnosticată cu șapte metastaze… am făcut o criză”. Ana Morodan, dezvăluiri despre dependența de pastile

Citește și: Dana Roba nu-și poate simți o parte din cap, după ce a fost lovită de soț cu ciocanul și operată pe creier: „Am dureri foarte mari”

Bursucu și-a făcut o intervenție de micșorare a stomacului: „Nu m-am operat, mi-am pus doar un balon gastric”

La o lună de la intervenția de micșorare a stomacului, Bursucu a slăbit aproximativ 13 kilograme. Prezentatorul TV s-a arătat încântat de progresul său și spune că i-au rămas mari hainele pe care le purta înainte de montarea balonului gastric.

„Am slăbit 12,5 kg. Nu m-am operat, mi-am pus doar un balon gastric. Nu-mi vine nimic, îmi merge foarte bine. Nu mai mănânc', a explicat Bursucu, care s-a și filmat în ziua în care medicul chirurg i-a făcut intervenția, potrivit cancan.ro.

Cât despre regimul alimentar, acesta a adăugat: „Nu mă abțin de la nimic. Există un plan nutrițional pe care-l ai, prima săptămână doar lichide, după ușor pasat, a treia săptămână îți pisezi cu furculița, din a patra săptămână ești normal. Doar că mănânci cantități mai mici'.

Bursucu s-a filmat în timpul procedurii medicale

Pe rețelele de socializare, Adrian Cristea s-a filmat în timpul procedurii de montare a balonului gastric. Se pare că intervenția nu a durat mai mult de 15 minute, iar rezultatele sunt vizibile într-un timp relativ scurt.

„După ce pastila ajunge în stomac facem o radiografie să ne asigurăm că e unde trebuie în porțiunea corectă a stomacului. Balonul rămâne în stomac 4 luni de zile, după care o parte a balonului se va dizolva. Procedura durează 10-15 minute. Ne așteptăm să slăbești între 10 și 15% sau 20 % din kilogramele pe care le ai acum. Stomacul are între 1 și 2 litri, iar balonul având 550 de mililitri va ocupa o parte importantă din stomac. Acesta este efectul principal al balonului, faptul că ocupând o mare parte din stomac o să te saturi cu porții mult mai mici din mâncare sau faptul că o să ai senzația de satul la porții mult mai mici', i-a povestit doctorul vedetei de televiziune.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton