Ce calități apreciază Dorian Popa la o femeie: „Spală și mașina dacă îți dorești independență”

 Ifrim Georgiana
.

Dorian Popa și iubita lui, Claudia Iosif, formează un cuplu de mai bine de 10 ani. De ceva vreme, artistul se lovește de întrebarea legată de căsătorie, însă spune că nu-și dorește să ajungă prea curând în fața altarului. Invitat în emisiunea „Vorbește lumea', cunoscutul vlogger a dezvăluit calitățile pe care le caută la o parteneră, susținând că este adeptul egalității între sexe. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Dorian Popa și Claudia Iosif, aka Babs, a început în urmă cu mai bine de zece ani. Iubita artistului este destul de discretă și rareori îl însoțește la concerte sau evenimente mondene. După mai bine de un deceniu de concubinaj, vloggerul spune că nu intenționează să se căsătorească, motivând că, deocamdată, își dedică tot timpul proiectelor profesionale. Recent, Dorian Popa a fost invitat în emisiunea „Vorbește lumea', de la Pro TV, unde a dezvăluit câteva dintre calitățile pe care trebuie să le aibă partenera lui de viață.

d10d10

Pentru cei care nu au auzit prea multe despre iubita lui Dorian Popa, Claudia Iosif este designer vestimentar și deține propriul brand de hainele sport. O parte dintre acestea au fost promovate pe rețelele de socializare, dar și în videoclipurile încărcate pe Youtube de cunoscut vlogger.

Citește și: Dorian Popa câștigă și 80.000 de mii de euro pe lună. Artistul vrea să-și cumpere o nouă mașină de lux: „Să moară dușmanii”

Citește și: Cum arată casa lui Dorian Popa. Artistul a investit 300.000 de euro în vila cu trei etaje

Citește și: Cornel Păsat și CRBL, scandal imens la primul show de supraviețuire din România. De ce s-au certat: „Ne-am împăcat după ce și-a cerut iertare în genunchi”

Citește și: Dinu și Deea Maxer, surprinși împreună, cu zâmbetul pe buze, după ce au anunțat divorțul. Unde au fost cei doi, alături de fiul lor

Ce calități apreciază Dorian Popa la o femeie

În emisiunea „Vorbește lumea', de la Pro TV, Dorian Popa a fost întrebat ce calități caută la o parteneră. Vloggerul a spus că apreciază independența și puterea la o femeie, fiind un adept al egalității între sexe. Totuși, artistul a ținut să puncteze că o femeie independentă își spală singură mașina și nu apelează la ajutorul partenerului.

„Ce vor bărbații de la o femeie? Depinde de la bărbat la bărbat. Cred că eu un răspuns subiectiv ce voi spune eu acuma. Dar eu pot să spun că de la o femeie vreau să fie puternică și independentă. Îmi plac femeile care încearcă să demonstreze egalitatea dintre sexe.

Cred foarte mult în egalitatea dintre sexe. Cred că atunci când femeile vor să ajungă dintr-un anumit punct de vedere ca bărbații, trebuie să-și asume și celălalt punct de vedere.

Trebuie să fim egali din toate punctele de vedere. Spală și mașina dacă îți dorești independență. Adică, dacă e egalitate între sexe, să fie până la capăt. Nu, ‘vreau să fiu femeie puternică, dar cu mașina la service merge bărbatul. Nu, merge femeia puternică', a spus Dorian Popa.

De ce nu se mai afișează Dorian Popa și Babs împreună

Pe rețelele de socializare, Claudia Iosif a explicat motivul pentru care nu se mai afișează cu partenerul ei, Dorian Popa. Babs este de părere că expunerea excesivă a relației nu este sănătoasă și recunoaște că nu îi place să pozeze.

„Afișarea excesivă a unei relații nu aduce nimic bun. Este părerea mea. Nu știu dacă este valabil pentru toată lumea. Pentru noi nu este OK. Nu ne ascundem. Dar nici nu suntem non-stop împreună prin poze, și filmări. Fiecare cu treaba lui. Acasă e acasă.

Dacă îl urmărești pe Instagram pe Dorian o să vezi că el are temă. Este doar el în poze. Și în al doilea rând, eu nu sunt un așa mare fan să mă pozez. Nu e felul meu de femeie. Și fug, sincer. El a înțeles chestia asta și a respectat-o. Eu când fac poze fac atunci când vreau să-mi prezint hainele. Sau fac dacă am chef în momentul acela. De obicei nu prea sunt cu pozele', a susținut Claudia Iosif.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton