Cabral, după ce a fost surprins din nou cu o femeie în toiul nopții: „Probabil ar fi ieșit niște probleme în familie. Așa sunt eu, mai...” / Reacția Andreei Ibacka

.

Cabral reacționează după ce paparazzi CANCAN l-au surprins, din nou, cu o femeie. Imaginile au fost realizate în toiul nopții și îi înfățișează pe cei doi purtând o discuție antrenantă. Prezentatorul TV a explicat că este vorba despre o prietenă veche, iar situația pare s-o fi amuzat și pe soția lui, Andreea Ibacka.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!


De 1 mai, Cabral s-a distrat într-un club la mare și a fost fotografiat în timp ce se îmbrățișa cu o șatenă. Apoi, prezentatorul TV a clarificat lucrurile și a vrut să se înțeleagă că cea cu care a fost surprins îi este bună prietenă. Zilele trecute, în presă au apărut noi imagini cu el și o altă femeie. Și de această dată s-a văzut nevoit să iasă în față cu explicații.

Citește și: Andreea Ibacka a pozat în costum de baie pe plajă, în Grecia. Cum arată soția lui Cabral la 38 de ani: „Mi-am comandat la prânz ce aveam eu poftă să mănânc și nu ce le-ar fi plăcut copiilor, m-am bronzat'


Citește și: Cum a simțit Andreea Ibacka diferența de vârstă dintre ea și Cabral: „Ascultăm și căutăm un compromis pentru fiecare dintre noi' / Ea are 38 de ani, iar el 46

Citește și: Cum arată Monica de la Angels astăzi. Profesia pe care se pregătește să o aleagă, în paralel cu muzica: „Este visul bunicii mele'

Citește și: Connect-R nu-și mai dorește alți copii: „În 10 ani ar trebui să am mai multă liniște și pace interioară'

Cabral, după ce a fost surprins din nou cu o femeie în toiul nopții


Cabral a explicat că femeia alături de care a fost surprins îi este prietenă de ani de zile. Situația pare s-o fi amuzat și pe soția lui, Andreea Ibacka, dat fiind că prezentatorul TV marchează a doua „abatere’ în mai puțin de o lună.

„Acum ceva zile am apărut la ziar că sunt foc pe șatene. Așa e, îmi place mult de prietena mea Cori, șatena. Dar la fel de mult îmi place de bărbat-su Marius, că e băiat mișto și de viață.

Acum văd că se întreabă dacă are picioare frumoase… Sunt însurat, așa-i, cu o femeie despre care eu cred că e foarte frumoasă. Și pot spune fără apăsări că… Da, Claudia Neghină are niște picioare superbe! Dar știe și ea asta, nu m-a întrebat niciodată în vreo 26 de ani de când o știu… (nu știu de ce nu-i pot da TAG, poate îi dă cineva în comentarii, mersi!). Oricum, o fi bine că după ce faci un copil primești titlul de blondisancă (ce-o fi asta n-am de unde să știu…).


Oare cum o fi dacă colega mea de apartament n-ar avea încredere în ea sau în noi? Ar fi ieșit niște probleme în familie? Probabil că ar fi ieșit. Nu e cazul, ne luăm la mișto pe Whatsapp… că așa sunt eu, mai ispitat’, a scris Cabral pe rețelele de socializare.


Secretul căsniciei dintre Cabral și Andreea Ibacka

Cabral și Andreea Ibacka sunt căsătoriți din 2011 și au împreună doi copii. Actrița spune că umorul joacă un rol important în căsnicia lor, dar și faptul că își acordă libertate.

„A mers la niște cursuri de PR recent! (râde) Serios, într-adevăr avem și activitățile noastre separate. Cred că este important să avem libertate și încredere. Și eu mai plec cu fetele, dar și el mai pleacă cu băieții! Mai mult ca mine! (râde) În general, nu avem o problemă cu chestia asta și nu avem scandal acasă. Pe noi ne-a ajutat, ne-a ținut împreună atâția ani. (n.r. umorul) Dar nu este o rețetă pe care eu să o predau mai departe, nu funcționează la toată lumea. Inclusiv pe noi ne mai trag prietenii de mânecă și ne întreabă: „Nu te-ai supărat că a zis despre tine că porți pantaloni de instalator prin casă și nu ești sexy?’. Nu, nu m-am supărat! Sau: „El nu s-a supărat pentru că ai zis că este bătrân?’. Nu, știe și el că e bătrân!’, spune Andreea pentru Ego.

Sursa foto: Facebook