Cabral și Adela Popescu pleacă în Republica Dominicană cu munți de bagaje, pentru copii. Încep filmările pentru "Sunt celebru, scoate-mă de-aici": "Să nu uităm medicamentele"

 Dumba Gabriela
.

Cabral și Adela Popescu pleacă în Republica Dominicană, la filmările „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” însoțiți de familii. Prin urmare, bagajele sunt pe măsură, având în vedere că trebuie să ia cu ei jucării și haine pentru cinci copii. Ce au dezvăluit Cabral și Adela Popescu despre culisele „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cabral și Adela Popescu pleacă în Republica Dominicană pentru două luni, la filmările „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și pentru că perioada în care ar fi stat departe de cei dragi era foarte mare și distanța și ea, la fel, s-a decis relocarea lor cu tot cu familii. Cu tot cu cei cinci copii, evident. Iar bagajele pe care le fac pentru această aventură sunt și ele pe măsură.

295055873_3333403216984564_109855309599884636_n295055873_3333403216984564_109855309599884636_n

Cu ce bagaje pleacă Adela Popescu și Cabral în Dominicană, la filmările „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Așa cum VIVA! a dezvăluit în exclusivitate, Cabral și Adela Popescu pleacă în Dominicană, la filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, însoțiți de familii.

Așadar, câtă vreme vor sta în Republica Dominicană, Adela Popescu și Cabral nu vor cunoaște dorul de casă, pentru că vor avea familiile alături.

Și când spunem familii ne referim atât la partenerii lor de viață, Andreea Ibacka și Radu Vâlcan, cât și copiii lor. Având în vedere că majoritatea dintre cei mici se află în vacanță, cu siguranță vor avea parte de o vară de neuitat.

„Toți au fost extrem de încântați. Copiii abia așteaptă să plecăm, la fel și Radu. Bunicii sunt și ei fericiți că vor avea o vacanță prelungită și vor putea pleca liniștiți la bulgari, la All Inclusive”, a confirmat Adela Popescu pentru tvmania.ro.

Cabral, însă, nu a bătut planul în cuie și încă se mai gândește dacă este o idee foarte bună ca familia lui să plece atât de mult de acasă, având în vedere că băiețelul este încă foarte mic.

Încă nu ne e clar cum facem noi, Andreea și cu mine, încă lucrăm la planul ăsta. Și la primul sezon Andreea a venit în vizită în Africa de Sud, dar nu a stat pe toată perioada filmărilor. Nu ne văităm și nu am făcut-o niciodată, ne-am ales meseria asta și ne asumăm și sincopele astea din viața familiei… dar nu e ușor, mai ales că Tiago și Namiko sunt încă mici și Inoke e plecată din țară la școală. Sigur că sunt multe plusuri în meseria asta, dar nu e întotdeauna ușor„, a declarat Cabral pentru TV Mania.

Cât despre bagaje, Adela Popescu a dezvăluit că a făcut deja bagajele.

E gata bagajul cu jucării, caiete și cărți a copiilor. Ah, și gentuța cu medicamente. De fapt, cu ea am început, deși sper să nu fim nevoiți să folosim nimic din ea. Mă bazez că există mașină de spălat, așa că estimez „doar' patru valize mari„, spune Adela.

Citește și: Adela Popescu și Cabral prezintă noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!':'Nu este ușor'

Citește și: Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!revine la Pro TV, după șapte ani

Cabral și Adela Popescu, fericiți că sunt împreună în proiectul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Adela Popescu va prezenta „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’ după ce a schimbat, temporar, platoul „Vorbește Lumea’ cu jungla Dominicană. Vedeta va face o echipă pe cinste alături de Cabral, mai ales că au mai colaborat și în trecut.

„Experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție.

Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla „Sunt celebru, scoate-mă de aici!, a spus Adela Popescu.

Și Cabral e curios să afle capacitatea de adaptare a concurenților la condițiile grele din junglă. Prezentoatul de la PRO TV e bucuros că face echipă cu Adela Popescu.

„Mă bucur că sunt alături de Adela în povestea asta, am mai lucrat împreună și este genul de partener atent și pe care te poți baza, cu experiență și trecută prin multe. Emisiunea rămâne un experiment, asta a fost de la primul sezon, vedetele știu în ce se bagă și merg acolo nu ca să se îmbogățească, ci mai ales ca să-și demonstreze lor – și, desigur, și publicului – că sunt și că pot mult mai mult decât au reușit să demonstreze până atunci„, a spus Cabral.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton