Cabral și Andreea Ibacka au banii la comun, dar ea este cea care gestionează cheltuielile: „Eu sunt contabila lui. Cred că în general, în familii, bugetul e gestionat de soție. Eu nu aș cheltui pe...”

 Ifrim Georgiana
.

Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Invitată în podcastul lui Jorge, actrița a vorbit despre situația financiară a familiei și a recunoscut că ea este cea care ține evidența banilor. Iată în ce investesc cel mai mult soții Ibacka!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Andreea și Cabral Ibacka s-au căsătorit în 2011 și au împreună doi copii – Namiko și mezinul Tiago. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare a telenovelei „Inimă de țigan', după divorțul prezentatorului TV de fosta soție, Luana Ibacka, împreună cu care are o fiică, Inoke. Invitată în podcastul lui Jorge, Andreea Ibacka a recunoscut că ea gestionează banii în casă și a spus care este cea mai mare „aroganță' a familiei când vine vorba despre cheltuieli. Spune că este cumpătată și nu colecționează genți sau pantofi, însă investește mult în vacanțe, experiențe benefice atât cuplului, cât și celor doi copii.

cam13cam13

Citește și: Cum se înțeleg Andreea și Cabral Ibacka, după 13 ani de căsnicie: „Nu mai e cu fluturi în stomac, ca la început. Reușim să ne conectăm mai bine când…'

Citește și: Cum se înțeleg fiicele lui Cabral, în ciuda diferenței de 16 ani: „Nu e relația clasică de surori”. Cât de des se întâlnesc Inoke și Namiko

Citește și: Florin Ristei a confirmat despărțirea de logodnica lui, Naomi Hedman. Care a fost motivul separării: „Mi-e dor de ea…'

Citește și: Cine este Erika Isac, artista care cântă piesa Macarena. A participat la X Factor și s-a iubit cu un artist celebru

Cabral și Andreea Ibacka au banii la comun, dar ea este cea care gestionează cheltuielile

Căsătoriți de 12 ani, Cabral și Andreea Ibacka au banii la comun, iar actrița recunoaște că este „contabila' familiei. Cei doi soți și copiii lor călătoresc des cu rulota și au făcut un circuit prin Europa, astfel că o mare parte a bugetului este alocată vacanțelor.

„Eu sunt contabila lui. Cred că în general în familii bugetul e gestionat de soție. Și ăștia mici îi vezi mici și zici că consumă puțin, dar nu ai văzut așa ceva (cât mănâncă – nr).

Eu fac niște cumpărături responsabile, zic eu. Pentru fiecare este just să cheltuie pe obiectele ce îi fac pe ei fericiți. De exemplu eu nu aș cheltui salariul pe gentuțe și pantofi pentru că pe mine nu mă fac fericită, dar nu condamn femeile care fac treaba asta.

Cea mai mare aroganță pe care aș alege să o fac eu este să o cheltui pe o vacanță. Mi se pare că cel mai mișto lucru pe care putem să ni-l oferim nouă și copiilor noștri este o vacanță…și asta facem de câțiva ani. Pe asta se duc banii. Deși nu cheltuim pe luxuleț, mergem destul de des cu rulota, dar nici treaba asta dacă e să o luăm la bani mărunți nu e așa ieftin', a spus Andreea Ibacka în podcastul „Vorba lu’ Jorge'.

Cum gestionează Cabral și Andreea Ibacka certurile în cuplu

Într-un interviu pentru VIVA!, Cabral a recunoscut că relația cu Andreea Ibacka nu este lipsită de momente tensionate. Între cei doi soți există o diferență de vârstă de 8 ani, dar prezentatorul TV a subliniat că acest aspect nu a reprezentat un impediment pentru ei.

„Așa e nefasta, nu scapă vreo ocazie să te facă de toată ocara… La mine n-a fost nicio criză, am trăit întotdeauna fiind conștient că nu știu când se termină ața. Nu știu câte zile am, așa că am încercat în viață să fac toate lucrurile pe care oamenii se bazau să le fac… dar să am grijă să și trăiesc, între timp. Am avut pasiuni pentru diverse hobby-uri, le-am consumat.

Am vrut să sar cu parașuta – am sărit! Am vrut să fac enduro, paragliding, sailing și kite – am făcut! Ne-am făcut echipă de curse, Bad Petunia, suntem constant pe podium. Merg pe moto. (zâmbește) Știi cum e… îți plătești și ratele, mai mănânci și câte un ecler', a spus prezentatorul TV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton