Cabral și Andreea Ibacka își vând casa de la mare. Cum arată imobilul: „Pe noi ne-a convins s-o cumpărăm în primele 5 minute”

.

Cabral și Andreea Ibacka își vând casa de la mare. Chiar actrița a făcut anunțul, pe rețelele de socializare. Soția prezentatorului TV a dezvăluit motivul pentru care au ajuns să ia această decizie și, totodată, a postat mai multe imagini cu imobilul situat, după cum spune ea, „fix lângă plajă'. Iată cum arată locuința și de ce au scos-o la vânzare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au împreună o fată și un băiat, iar el încă o fată dintr-o relație anterioasă. După ce familia lor s-a mărit, odată cu venirea pe lume a fiului lor, Tiago, se pare că cei doi prezentatori TV au luat decizia de a renunța la casa pe care o au pe litoral și au scos-o, recent, la vânzare.

andreea-ibacka-1andreea-ibacka-1

Citește și: Cabral, mărturisire emoționantă despre rolul de tată: „Se face cu scântei în suflet, doar că noi am fost învățați să nu arăți furtuna de dinăuntru'. Prezentatorul TV are 3 copii

Citește și: Andreea Ibacka l-a prins pe Cabral că-i controla mesajele din telefon: „Mi-a zis că a intrat să pună alarma să sune și că…”. Actrița a recunoscut că și ea a avut astfel de curiozități

Citește și: Gabi Bădălău a plecat în vacanță cu Claudia Pătrășcanu și copiii lor la Paris, după despărțirea de Bianca Drăgușanu: „Albumul vieții noastre…'. Cum s-au afișat

Citește și: Ibrahim Ibru a ajuns de urgență la spital cu fetița lui și a fost nevoit să se interneze cu micuța Maryam / El și Raluca Pastramă au custodie comună

Cabral și Andreea Ibacka își vând casa de la mare

Cea care a făcut anunțul a fost chiar Andreea Ibacka. Soția lui Cabral a dezvăluit de ce au pus la vânzare locuința de la malul mării. Aceasta a explicat că familia s-a mărit și acum planurile lor s-au schimbat. De asemenea, actrița a postat și câteva imagini cu imobilul, oferind și toate detaliile necesare pentru cei interesați să cumpere. Vedeți imaginile în GALERIA FOTO.

„SE VINDE!

În ultimii ani am avut cea mai frumoasă casă de la malul mării. Cu o magie aparte a locului, pe noi ne-a convins s-o cumpărăm în primele 5 minute de când am văzut-o.

Un apartament în MAMAIA NORD, situat fix lângă plajă, amenajat într-un stil care te conduce direct în vacanță.

O investiție bună sau un cămin atât de primitor, încât noi am venit şi iarna şi vara şi ne-am simțit la fel de bine.

Foarte aproape de bloc sunt multe spații comerciale, restaurante, distracții pentru copii deschise tot timpul anului.

Și fiindcă familia noastră s-a mărit între timp, iar planurile s-au mai actualizat, ne pregătim să ne luăm rămas bun de la acest cuibușor. Să îl predăm complet mobilat şi utilat unei alte familii care să se bucure de briza mării şi de muzica valurilor. Poate chiar din acest sezon, totul este pregătit.

Recapitulând, avem living și bucătărie deschisă, 1 dormitor, 1 baie, hol, 1 terasă cu vedere la mare, suprafață totală 60 mp utili. Capacitate de cazare: 4 persoane. Imobil din 2019, etajul 3 din 5, în bloc cu lift', a scris Andreea Ibacka, pe Facebook.

Andreea și Cabral Ibacka au împlinit 13 ani de căsnicie

Andreea și Cabral Ibacka au împlinit recent 13 ani de căsnicie, iar actrița și-a regalat fanii cu o imagine de colecție emoționantă.

Recent, cei doi au fost nași la nunta Roxanei Hulpe, colega de trust a lui Cabral, iar Andreea, care a îmbrăcat o rochie argintie cu spatele gol, a furat rapid atenția. În ton cu ținuta soției, Cabral s-a făcut și el remarcat… datorită pantofilor animal print. Privindu-i, n-ai fi zis că au trecut atât de mulți ani de când formează un cuplu, dar Andreea și-a luat fanii prin surprindere cu două fotografii „atunci' și „acum'. Dacă cea în care au fost nași s-a viralizat în social media imediat, cu siguranță puțini își mai aminteau cum au arătat Andreea și Cabral Ibacka în ziua nunții lor.

„Primii 13 ani cu de toate… La mulți ani nouă! Naşii lui 2024 vs Mirii lui 2011. Swipe left să vezi cum întinerim cu 13 ani', a scris Andreea Ibacka atunci pe Facebook.

Sursă foto: Facebook, Instagram

Vezi pe Libertatea rezultate Evaluare Nationala 2024 – notele pe judeţe si cum poţi face contestatie la notele de la Evaluare!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton