Cabral si Andreea Patrascu - Nunta sub clar de luna

 Revista VIVA
.

When a Man Loves a Woman', versurile piesei lui Bryan Adams, prieteni apropiati, familie si o locatie de vis au fost cadrul perfect pentru nunta lui Cabral cu Andreea Patrascu.

Cununia religioasa e evident cel mai important moment al intregului eveniment iar emotiile erau bineinteles inevitabile. Daca tatal meu a plans iar fratele meu mi-a spus ca pe tot parcursul ceremoniei a rememorat momente din copilaria noastra, sunt covinsa ca toti cei prezenti alaturi de noi in biserica au trait la fel de intens momentul', marturiseste Andreea.

'I-am avut pe toti aproape, albi, negri, mov, roz, cu picatele si alte aranjamente cromatice. S-au simtit bine, s-au vorbit toate limbile pamantului, s-au dansat toate dansurile inventate in lume, s-a baut si s-a mancat bine. A iesit ce ne-am dorit, o petrecere foarte reusita', declara Cabral.

Petrecerea exotica a avut loc pe malul piscinei, in Otopeni, la AmbasadOr. Mireasa a purtat o rochie alba, creatia Deei Buzdugan, iar mirele a imbracat un costum marca Alexandru Ciucu.

Andreea si Cabral se pregatesc pentru luna de miere pe care o vor petrece la malul marii, intr-o locatie exotica.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton