Călin Donca a purtat un ceas de 200.000 de euro la Chefi la Cuțite. Florin Dumitrescu: „Ce mai contează că a pus...”

 Ifrim Georgiana
.

În ediția anterioară a emisiunii „Chefi la cuțite', Orianda și Călin Donca au venit să le gătească celor trei jurați – Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Cei doi soți au gătit sushi și au reușit să obțină trei cuțite. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Orianda și Călin Donca au participat în cea de-a șasea ediție a a noului sezon de la „Chefi la cuțite'. Cei doi soți au venit determinați să ajungă cât mai departe în competiție și spun că sunt adepții provocărilor. În cadrul show-ului culinar, concurenții au făcut câteva dezvăluiri despre povestea lor de dragoste și despre modul în care își cresc cei cinci copii. Aflați la bancul de lucru, Orianda și Călin Donca au preparat sushi, care a fost pe placul celor trei chefi și care le-a adus trei cuțite.

ca9ca9

Călin Donca (38 de ani) este unul dintre cei mai bogați oameni din România și conduce o afacere care se ocupă de furnizarea de gaz și energie electrică. Pe de altă parte, Orianda Donca are 34 de ani și este de profesie manager. Aceștia au mai putut fi urmăriți de telespectatori în emisiunea „Mămici de pitici, cu lipici', difuzată la Antena Stars.

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Replici acide între cei trei chefi, la jocul de amuletă: „Atât de disperat pe furăciuni?!'

Citește și: Premieră în istoria emisiunii Chefi la cuțite. Edina Rumelia Tăurescu a renunțat în timpul probei de gătit și susține că a fost sabotată: „Nu mă prezint așa'

Citește și: „A venit după ani de șicanări. Mi s-a părut abuziv”. Jamila rupe tăcerea despre scandalul cu bucătăreasa Laura Laurențiu

Citește și: Ilinca Obădescu și Mihai Gruia de la Akcent se căsătoresc. Când are loc nunta și ce rochie va purta mireasa: „Nu ne-a dat prea mari bătăi de cap'

Călin Donca a purtat un ceas de 200.000 de euro la „Chefi la cuțite'

Călin Donca are 38 de ani, vine din Brașov și este CEO. Acesta a venit în ediția 6 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 5 aprilie 2023 alături de soția lui. Cei doi au gătit sushi și au primit trei cuțite din partea juraților.

„Parcă sunteți Barbie și Ken', le-a spus Gina Pistol.

„Ne plac competițiile, vrem să mergem cât mai departe. Chiar dacă nu suntem bucătari în viața de zi cu zi, cred că aceasta emisiune se referă la iubirea pentru arta culinară', a dezvăluit concurentul.

Florin Dumitrescu: „Are ceas de 200.000 de euro?!'

Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au rămas impresionați când Orianda și Călin Donca și-au făcut apariția în platoul de filmare. Concurenții i-au impresionat pe jurați cu aspectul lor fizic impecabil.

„Ce mai contează că a pus șofran aici de 1.000 de euro când la mână are ceas de 200.000 de euro?!', a fost replica pe care a oferit-o chef Florin Dumitrescu.

Concurenții nu au scăpat de întrebările chefilor, care au avut o mulțime de curiozități: „Ce căutați voi aici?!'.

„Suntem părinții a 5 copii. Soția se ocupă în întregime de micuții noștri pentru că am decis să-i creștem noi. I-am scos de la școală. Am considerat că este mai bine să-i educăm noi după gândirea noastră. Ei primesc anumite task-uri, iar dacă și le îndeplinesc primesc 100 de lei sau 50 de lei', a mărturisit Călin Donca.

„Să crești 5 copii nu este ușor. M-am dedicat lor din plăcere', a mai adăugat soția concurentului.

Sursa foto: facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton