Călin Donca îl atacă pe Dorian Popa, după ce l-a acuzat că l-a țepuit cu panourile solare: „S-a dezis în prima zi de toată prietenia noastră”

 Miniosu Alexandra
.

Călin Donca a vorbit public despre Dorian Popa, după ce l-a acuzat că l-a țepuit în privința panourilor solare. Milionarul a oferit primul interviu după eliberarea din arest și și-a exprimat, printre altele, nemulțumirea față de atitudinea lui Dorian Popa. Acesta susține că artistul s-ar fi dezis de prietenia lor încă din prima zi, când a avut cea mai mare nevoie de el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Călin Donca a decis să vorbească despre Dorian Popa, după ce artistul l-a acuzat pe milionar că l-a țepuit în privința panourilor solare. Cel dintâi susține că celebrul cântăreț l-ar fi lăsat baltă când avea cea mai mare nevoie de el, deși, spune el, erau prieteni. Recent ieșit din închisoare și plasat în arest la domiciliu, Călin Donca a mai spus că familia lui nu a fost ajutată de prietenii cu care și-a petrecut timpul înainte de a avea probleme cu legea.

dorian-popa-4dorian-popa-4

Milionarul Călin Donca a fost reținut în luna septembrie, anul trecut, după ce a fost acuzat de înșelăciune și operațiuni de manipulare a pieței de capital. Acesta a fost la acea vreme partener de afaceri și cu Dorian Popa. Însă, ulterior, artistul l-a acuzat pe acesta de înșelăciune în privința panourilor solare.

Citește și: Plasat în arest la domiciliu, Călin Donca locuiește acum într-un apartament cu soția și cei cinci copii: „Avem două saltele, să încăpem șapte persoane”. De ce nu mai stă în vila de lux

Citește și: Călin Donca, primele declarații după ce a fost eliberat din arest: „Fugim după averi, fugim după lucruri fizice, dar…”. Afaceristul, plasat în arest la domiciliu

Citește și: Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, imagine rară împreună, după 10 ani de relație: „Alegeți mereu dragostea și bunătatea'

Citește și: Ce sex are bebelușul lui Catrinel Menghia: „Istoria familiei mele din ultimii 80 de ani…'. Vedeta e însărcinată a doua oară

Călin Donca îl atacă pe Dorian Popa, după ce l-a acuzat că l-a țepuit cu panourile solare

După ce a fost eliberat din închisoare, Călin Donca a vorbit, recent, despre experiența arestului, dar și despre relația lui cu Dorian Popa. Milionarul s-a declarat nemulțumit de cântărețul pe care-l considera prieten.

„Cel mai tare m-a durut faptul că familia nu a fost ajutată de prietenii cu care mi-am petrecut timpul înainte. Am crezut că acele persoane vor fi cu mine și la bine și la rău, însă la rău se pare că unii nici măcar nu au mai răspuns la telefon, iar alții au dat cu pietre în mine, precum a fost și Dorian Popa, care s-a dezis în prima zi de toată prietenia noastră. Atunci când am avut cea mai mare nevoie de el', a spus Călin Donca pentru Fanatik.

„Am învățat să prețuiesc oamenii care ajută în momente grele'

Acum, spune Călin Donca, a învățat să prețuiască mai puțini prieteni și recunoaște că pe alții îi disprețuiește pentru răul pe care i l-ar fi făcut.

„Prețuiesc chiar mai mult familia pe care o prețuiam și înainte, pentru că ea m-a susținut cel mai tare. De asemenea, prețuiesc copiii care m-au surprins, văzând că s-au descurcat și chiar au ajutat cu creșterea celor 2 mici. Mă refer la cei 3 mari.

Așadar, prețuiesc anumiți prieteni, iar pe alții îi disprețuiesc pentru răul pe care mi l-au făcut în mod gratuit. Deși nimeni nu le-a cerut, doar ca să își spele păcatele pe care ei credeau că eu le am. De aceea am învățat să prețuiesc oamenii care ajută în momente grele, pentru că ceilalți sunt doar de fațadă', a continuat el.

Soția lui Călin Donca l-a sunat pe Dorian Popa, după ce l-a acuzat pe milionar că l-a țepuit

Dorian Popa povestea anul trecut că a investit 24.000 de euro în afacerile lui Donca, dar cunoaște oameni care au investit sume și mai mari. Dorian Popa mai spunea că încă nu este convins că a pierdut banii și spune că soția lui Călin Donca l-a sunat, după arestarea afaceristului, să-l liniștească în privința investiției sale.

Dorian Popa spunea că a apelat, inițial, la Călin Donca pentru a-i instala panouri fotovoltaice pe casă, achitând suma de 15.000 de euro. Pe parcurs, cei doi s-au împrietenit, iar Călin Donca i-a propus să investească într-unul dintre parcurile fotovoltaice, urmând să-și înmulțească banii. Dorian Popa a răspuns afirmativ la propunerea milionarului, însă spune că de atunci nu și-a recuperat nici măcar o mică parte din investiție.

Dorian Popa a dezvăluit cum a ajuns să colaboreze cu Donca și câtă încredere mai are că își va recupera măcar banii investiți.

„Sunt două diferenţe pe care trebuie să le marchez. Trebuie să fiu sincer. În primul rând am fost contactat de soţia domnului Călin, care îmi spune că nu este adevărat ce se întâmplă, însă chiar nu mai ştiu ce să mai cred. 

Deocamdată nu ştim ce se întâmplă acolo. Singurul lucru care pe mine m-a băgat un pic în starea de alertă a fost prelungirea arestului de la 24 de ore la 29 de zile. Ceea ce mă face să cred totuşi că există oarecare dovezi. Înţeleg că parcurile fotovoltaice nu sunt incluse în acuzaţiile ce-i sunt aduse domnului. Însă problema ce mă frământă în mod direct este că şi dacă ar fi chestii din trecutul dânsului se pot răsfrânge şi asupra afacerilor contemporane, şi nu ne place situaţia şi nu putem să stăm deloc relaxaţi sau liniştiţi.

Eu am plătit panourile de pe casa mea, moment în care l-am cunoscut pe Călin. Eu îmi doream să spun panouri fotovoltaice pe casă în momentul în care au explodat preţurile la curent. L-am contactat. Am cunoscut un om dezinvolt, cu vorbele la el. Că am fost sau nu un guşter nici măcar nu ştiu deocamdată, pentru că încă nu s-a dovedit nimic.

Suntem doar într-o stare de alertă, întrucât nu avem nicio informaţie. Restul investiţiei a fost achiziţia unei bucăţele de parc fotovoltaic. Am investit 24.000 euro, dar vă pot spune că sunt oameni care au investit sume sănătoase', spunea Dorian Popa la Antena 3 CNN. 

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton