Calina, nepoata Mioarei Roman, dans și distracție în ziua priveghiului. Cum a fost surprinsă fata Catincăi Roman la o petrecere și la restaurant, sâmbătă seara, după moartea vedetei

.

Nepoata Mioarei Roman, Calina, nu s-a dezis de dans și distracție nici în ziua priveghiului bunicii sale. Tânăra a fost recent la ziua de naștere a prietenei sale Diana Gureșoaie și a petrecut cu zâmbetul pe buze, dansând și cântând, sâmbătă seara, la scurt timp după ce a aflat că Mioara Roman s-a stins din viață. Ulterior, ea a fost și la un restaurant, dar și-a făcut timp să meargă și la biserica unde e depus sufletul neînsuflețit al mamei Oanei și Catincăi Roman… Iată ce a postat pe Internet!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Mioara Roman a murit la 83 de ani, în noaptea de 22 spre 23 februarie, la azilul din Snagov, unde era internată de mai multă vreme. Vestea i-a întristat pe toți apropiații săi, dar și pe cei care au admirat-o de-a lungul vieții pe fosta soție a lui Petre Roman. Nepoata ei, Calinca, a fost însă protagonista unor ipostaze neașteptate, tânăra dansând la o petrecere chiar în ziua priveghiului bunicii sale…

Citește și: Oana și Catinca Roman au depus un buchet uriaș de flori pe sicriul Mioarei Roman. Ce mesaj emoționant au scris în memoria mamei lor: „Îți mulțumim pentru…’


Citește și: Cine a fost Mioara Roman. A trecut prin două divorțuri și a avut multe greutăți: „Am pierdut sarcini cât am fost cu Petre Roman. Am avut accidente, sarcini extrauterine, la 42 de ani, era sa mor'

Citește și: „Îmi puneam 3 chiloți pe mine ca să ascund, să strâng burta. Eu nu am putut să slăbesc pentru că nu m-am acceptat'. Andra, reacție neașteptată la Românii au Talent, după ce i s-a spus că s-a îngrășat

Citește și: Petre Roman, cu flori albe la căpătâiul Mioarei Roman. Fostul premier nu s-a putut apropia de sicriul celei care i-a fost soție timp de 33 de ani


Calina, nepoata Mioarei Roman, dans și distracție în ziua priveghiului

Trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus la capela de la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, iar astăzi, 26 februarie, regretata jurnalistă va fi înmormântată. Zeci de oameni au venit să-și ia „adio’ de la ea, înainte de a fi condusă pe ultimul drum. La căpătâiul ei a fost și nepoata ei, Calina, fata Catincăi Roman, dar, în ciuda faptului că bunica ei s-a stins, tânăra a onorat invitația primită de la prietena ei, Diana Gureșoaie, și a fost la ziua ei de naștere, unde s-a distrat pe cinste. Mai exact, sâmbătă seara.


De ziua ei de naștere, Diana Gureșoaie a postat mai multe filmulețe și poze de la petrecere pe rețelele de socializare. Astfel, internauții au putut observa că printre invitați s-a numărat și Calina, fata Catincăi Roman. În imagini, nepoata Mioarei Roman dansează, cântă și se întrece în mișcări provocatoare. Fanii au fost surprinși să o vadă în astfel de ipostaze, având în vedere că tot atunci era priveghiul fostei soții a lui Petre Roman.

„Mai ai răbdare două zile’, e mesajul scris de Diana Gureșoaie la InstaStory în dreptul filmulețului cu Calina Roman, în care aceasta cântă și dansează.


Cum a fost surprinsă fata Catincăi Roman, Calina, la o petrecere și la restaurant, după moartea Mioarei Roman

Ulterior, fata Catincăi Roman a postat un selfie la InstaStory în care se vede că era la un restaurant. Tot pe pagina ei de Instagram, Calina Roman a postat o imagine rară cu ea, mama ei și Mioara Roman, însoțită de mesajul: „RIP. I will always love you grandma!’ (n.r. – „Odihnește-te în pace. Te voi iubi mereu, bunico’).

De asemenea, Calina Roman a pus o poză la InstaStory și cu biserica în care a fost depus sicriul bunicii sale, dovadă că a fost și ea la priveghiul Mioarei Roman.


Mioara Roman e înmormântată astăzi

Mioara Roman a murit la 83 de ani, după o perioadă grea, în care a avut diverse probleme de sănătate. Fosta soție a lui Petre Roman s-a stins liniștită și fără dureri, în timpul somnului, iar astăzi, 26 februarie, va fi înmormîntată.


Se pare că fiica ei, Oana Roman, s-a ocupat cu mare grijă de modul în care va decurge ziua în care mama ei va fi condusă pe ultimul drum. Aceasta a apelat la ajutorul Gabrielei Lucuțar, cunoscută ca „Regina întunericului’, pentru a se asigura că totul va fi pus la punct.

„Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate impozantă. Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei pe ultimul drum, pentru că a fost o femeie frumoasă. Îi vom face un procedeu care se numește tanatoestetică funerară, o procedură de reconstrucție. Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe.


Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți, a declarat Gabriela Lucuțar, potrivit Click.

Sursă foto: Instagram