Cameron Diaz - Tot mai aproape de o o casatorie

 Revista VIVA
.

Cameron DiazIn timp ce Cameron Diaz vrea sa cumpere o casa in Anglia, apropiatii sai sustin ca actrita cauta de fapt un loc pentru a se casatori cu iubitul sau, Paul Sculfor.

Dupa relatia extrem de mediatizata cu Justin Timberlake, viata sentimentala a lui Cameron Diaz nu a mai tinut prima pagina a tabloidelor. De vreo noua luni, Cameron traieste o poveste de dragoste cu Paul Sculfor, un manechin britanic, care a avut o relatie si cu Jennifer Aniston.

In ultima perioada, Cameron si Paul au strabatut in lung si in lat regiunea Essex in cautarea unei proprietatii unde sa organizeze nunta. Un apropiat a declarat: „Cuplul cauta o resedinta la tara care sa aiba si o capela. Au de gand sa rezerve un hotel intreg pentru familiile si prietenii lor si sa organizeze o mare petrecere.'

Cat despre Cameron, acesta viseaza se pare la o rochie alba de mireasa, care sa poarte semnatura designerului de la Chanel, Karl Lagerfeld. Casatoria ar putea avea loc in aceasta vara sau la inceputul toamnei.

Foto: www.hepta.ro
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton