Campionul olimpic Andrei Cornea și canotoarea Mădălina Moroșan s-au căsătorit. Imagini de la starea civilă: mireasa a purtat o rochie vaporoasă, cu umerii goi / Când are loc nunta

.

Campionul olimpic la canotaj Andrei Cornea și canotoarea Mădălina Moroșan s-au căsătorit. Cununia civilă a avut loc în acest weekend, la Vatra Moldoviței, localitate de unde este mireasa. Pe pagina de Facebook a Federației Române de Canotaj au apărut mai multe fotografii de la fericitul eveniment.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Vara aceasta, canotorii români Andrei Cornea şi Marian Enache au cucerit medaliile de aur în proba de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice de la Paris, după o cursă pe care au condus-o aproape integral. Andrei Cornea și-a găsit jumătatea tot în canotaj, căci trăiește o poveste de iubire cu Mădălina Moroșan, pe care a cerut-o în căsătorie la începutul anului.

andrei-cornea-9andrei-cornea-9

Citește și: Jocurile Olimpice 2024: Canotorii Andrei Cornea şi Marian Enache au cucerit aurul la dublu vâsle masculin, iar Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au câștigat argintul

Citește și: Cine este Ioana State de la Asia Express 2024. Voia să devină cântăreață, în copilărie

Citește și: O femeie a plecat în vacanță și și-a lăsat copilul de 16 luni singur acasă, să moară de foame și de sete. Judecătorul i-a dat pedeapsa maximă: „Vă veți petrece restul vieţii într-o celulă, însă diferenţa este că închisoarea vă va hrăni”

Citește și: Încă două zile libere pentru bugetari. Lista completă a zilelor libere pentru anul 2025

Campionul olimpic Andrei Cornea și canotoarea Mădălina Moroșan s-au căsătorit civil

Andrei Cornea și Mădălina Moroșan s-au căsătorit civil la Primăria din Vatra Moldoviţei, localitate de unde este mireasa, apoi și-au așteptat invitații la Conacul Domniţei. Evenimentul a fost unul discret, în prezența rudelor, nașilor și a familiei. În ziua cea mare, canotoarea a purtat o rochie vaporoasa și cu umerii goi, accesorizată cu o pereche de sandale albe.

Naşii lor sunt Eduard şi Roxana Ungureanu Ţurcanu, precum şi Cosmin şi Adelina Bogus. Cununia religioasă este programată pentru data de 1 noiembrie 2025.

„Andrei Cornea și Mădălina Moroșan au spus „DA' în fața ofițerului de stare civilă. Cununia lor a avut loc la Primăria din Vatra Moldoviței și a fost urmată de o petrecere la Conacul Domniței, un loc de poveste unde dragostea și bucuria au fost la ele acasă. Felicitări Andrei și Mădălina! Casă de piatră!', se arată pe pagina de Instagram Federației Române de Canotaj.

Andrei Cornea, medaliat cu aur la JO 2024

Canotorii români Andrei Cornea şi Marian Enache au cucerit medaliile de aur în proba de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

„Nu mai există durere. Acum nu mai există eforturi, nu mai există durere, nu mai există absolut nimic, pentru că în momentul de faţă cea mai grea durere pot să zic, e greutatea acestei medalii. Valorează enorm pentru noi. Am crezut în noi din primul moment, pentru că amândoi ştim cât a muncit până să ajungem împreună. Ştim cât am muncit fiecare în fiecare secundă. Eram împreună în aceeaşi sală, chiar dacă nu, nu munceam în aceeaşi barcă. Dar din primul, prima lovitură în care am intrat amândoi în aceeaşi barcă, în barca de dublu am crezut în acea barcă, ne-am demonstrat că această barcă poate să meargă. Şi am dovedit-o', a spus Andrei Cornea după ce a obținut aurul la JO 2024, pentru TVR.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton