Când a început relația dintre Aris Eram și Laura Giurcanu. Sânziana Negru: „S-a creat o chimie acolo și au o legătură specială”

 Ifrim Georgiana
.

Săptămâna trecută, Aris Eram și Laura Giurcanu au fost fotografiați în timp ce se sărutau pasional, la ceas de seară, în mașina creatoarei de conținut. Aceasta din urmă a negat că ar fi vorba de o idilă romantică, iar la numai o zi distanță, s-a afișat cu Cezar, fostul ei logodnic, pe care l-a părăsit după un episod de infidelitate. Se pare că apropierea dintre fiul Andreei Esca și influenceriță a avut loc chiar în emisiunea „America Express', unde sunt adversari. Iată ce a dezvăluit Sânziana Negru despre Laura Giurcanu și Aris Eram!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu o săptămână, Aris Eram și Laura Giurcanu au fost surprinși în timpul unei scene pasionale, însă creatoarea de conținut nu a confirmat zvonurile că formează un cuplu. A spus că între ei nu se întâmplă nimic și nu a comentat imaginile, iar a doua zi s-a afișat într-un mall din București cu fostul ei logodnic, de care s-a despărțit acum doi ani. Într-un episod al emisiunii „America Express', fiul Andreei Esca i-a făcut o declarație de dragoste, scenă care confirmă că apropierea lor s-a produs încă din timpul filmărilor. Sânziana Negru a observat, la rândul ei, că Laura Giurcanu și Aris Eram se comportă ca un cuplu, precizând că legătura lor este specială.

gi10gi10

Citește și: Cine este Aris Eram de la America Express 2023. Are 20 de ani și este fiul Andreei Esca

Citește și: Aris Eram, declarație de dragoste pentru Laura Giurcanu, la America Express: „Și eu te iubesc…”

Citește și: De ce a avut Iulia Albu fața umflată la America Express: „Lucruri pe care vi le spun în premieră, aici”

Citește și: Catinca Roman îi ironizează pe Marius Elisei, fostul său cumnat, și pe noua lui iubită: „Wow, marea iubire! Foarte rapid, nu? Așa s-a întâmplat și acum 10 ani cu sor-mea”

Când a început relația dintre Aris Eram și Laura Giurcanu

Se pare că apropierea dintre Laura Giurcanu și Aris Eram a avut loc chiar în timpul filmărilor pentru „America Express', după cum mulți au bănuit. Sânziana Negru a remarcat că între cei doi există chimie și nu se sfiesc să facă gesturi romantice, deși sunt adversari în show-ul de aventură. Creatoarea de conținut a recunoscut că a primit mai multe complimente din partea fiului Andreei Esca și pare că atracția este de ambele părți, căci alimentează flirtul dintre ei.

„Între Aris și Laura s-a creat o chimie acolo și au o legătură specială. Schimburi de inimioare și pupicuți', a afirmat Sânziana Negru la testimoniale.

„Mi-a zis: „wow, ce picioare!'. Și îmi trimite pupici. Azi când m-a văzut mi-a zis „Mi-a fost dor de tine'. Și am zis „și mie', a mărturisit Giurcanu în fața camerelor de filmat.

Laura Giurcanu și Aris Eram au mers împreună în vacanță

După încheierea filmărilor pentru „America Express', Aris Eram și Laura Giurcanu și-au dat întâlnire în România și au luat prânzul la un restaurant cu specific libanez. Apoi, la despărțire, s-au sărutat pătimaș, însă niciunul nu a confirmat zvonurile privind idila romantică. Statul relației lor rămâne încă incert, cu atât mai mult cu cât influencerița s-a afișat, la numai o zi distanță, cu fostul ei logodnic.

„Nu am nimic de zis (râde)! Nu se întâmplă nimic și nu am nimic de zis', a spus creatoarea de conținut, opotrivit spynews.ro.

În luna septembrie, se pare că fiul Andreei Esca și Laura Giurcanu au mers împreună în vacanță, destinația aleasă fiind Ibiza. În mediul online, cei doi au postat mai multe fotografii din timpul sejurului, care ar confirma că a existat o tentativă de a forma un cuplu după încheierea filmărilor pentru „America Express'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton